Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Broń dla medyka Mg36 vs. Minimi Para

wencek99

MG36 vs. FN MINIMI PARA  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. MG36 vs. FN MINIMI PARA

• FN MINIMI PARA
      0
    • MG36
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Po tym jak xamizo nauczył mnie wstawiać zdjęcie do spoilera mogę wreszcie napisać ten post. (pozdrawiam xamizo)

A więc chciałem się od was dowiedzieć która broń dla medyka z ulepszeniami jest lepsza, przyjaciel doradził mi Minimi Para

ale nie wiem jak reszta ponieważ ja często strzelam na Dalekie,Średnie i nieraz małe dystanse, a więc...

Która broń lepsza na Wszystkie odległości i ma większe dmg (wiem ze Para ma wieksze, ale mi chodzi o wszystkie odległości)

która jest Ogólnie lepsza we wszystkim według was? oto ss.

1343999923-U340410.jpg

1344000091-U340410.jpg

Opublikowano

Mam oba z dodatkami z zestawu. MG36 jest najlepszą bronią dla medyka. FN Mini Para to dziadostwo w porównaniu z MG36. Zdecydowanie polecam MG36.

Opublikowano

Mg36 celniejsze pojemniejsze :D mały odrzut oraz przede wszystkim zabójcze na dalekie dystanse,że przy sniperze wcale medyk nie wymięka wręcz przeciwnie.

Wiele osób myśli,że gram na cheatach tylko w tym rzecz,że nie gram :P dopóki nie spojrzą na celownik.

screen015u.png

Opublikowano

Mg36 celniejsze pojemniejsze :D mały odrzut oraz przede wszystkim zabójcze na dalekie dystanse,że przy sniperze wcale medyk nie wymięka wręcz przeciwnie.

Wiele osób myśli,że gram na cheatach tylko w tym rzecz,że nie gram :P dopóki nie spojrzą na celownik.

fajny celowniczek ale jak go założyłeś na MG36?? przecież tam można tylko 3 celowniki (podstawowy,holograficzny, i ten z kropką)
Opublikowano

fajny celowniczek ale jak go założyłeś na MG36?? przecież tam można tylko 3 celowniki (podstawowy,holograficzny, i ten z kropką)

To był farcik newbie kupiłem sobie zestaw medyczny z tą bronią mg36 i jak już zostało kilka founds zakupiłem supply drop (zrzut wyposazenia) i za pierwszym razem trafiłem celownik m145 poziom 2 na stałe.Tylko ostrzegam sam nie wiedziałem co może być w takim zrzucie gdyż mój znajomy jak kupował te zrzuty miał same dziadowskie rzeczy w tym nawet niektóre rzeczy nie były na stałe.

Ps. @domineses

Nie wprowadzaj kolegi (innych ludzi) w błąd i to w poważny

Zobacz staty tej broni a mg36 z dodatkami,które otrzymujesz w zestawie to Fn para wymięka

http://bfp4f.alchemical.ch/pl/_/048e7673fc3b41c7f51534ab382529d4a9eebca9c9a0c18f843c64a21a1342bf

Opublikowano

Nie wiem jak by było mg3 w ankiecie to by były tylko tam głosy.. ten zabójczo szybkie strzały każdego powalą

(Polecam mg36 jest najlepsze dobre obrażenia,celność,zasięg i szybko ładuje)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...