Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpeedyShare - dawna świetność stracona?

Gość LastPhoenix450

Rekomendowane odpowiedzi

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Witajcie.

Dzisiaj zwięźle i na temat. Sugeruję administracji aby prosiła o zamianę linków ze speedyshare na inne ,jak również użytkownikom aby nie używali tego hostingu ponieważ jest mnóstwo innych ,które po jednym dniu wymagają konta premium. Zaczęło mnie to bulwersować ,że teraz trzeba kombinować żeby ominąć te jebane blokady (bo się da <3 ) i czemu by tak nie wrzucać na multiupload albo dropboxa lub... inne, fajne, z długą żywotnością hostingi.

Koniec wywodu.

@Down

To jest sugestia dotycząca forum, aby zabronić speedyshare.

Popatrz sobie - np. gdy ktoś wstawi coś na hotfile to natychmiast ma 24h żeby reupnąć gdzie indziej :P

@Gamus

Ci, którzy za rok będą przeglądać stare wątki nie będą mogli już poprosić.

Oprócz tego... prosić za każdym razem jak się chce coś zobaczyć chociażby?

@D4wid3k

Rzecz w tym, Dawidku, że o ile dobrze pamiętam, te linki po kilku dniach zamieniają się na only-premium.

Często też autora nie ma i jest jeszcze lepiej bo mu zamkną temat.

@Bambos

Czemu jeśli link nie działa to mam kierować się do autora, a nie do opcji zgłoś - moderatorów?

Jeżeli linki wygasły zawsze stosuję opcję ''Zgłoś''.

Do 24h zawsze jest reakcja moderatora.

hm?

Opublikowano

No dobra, ale po co ten temat? ;D

Ja od jakiegoś czasu używam rapidshare i jest narazie dobrze. Wcześniej używałem speedyshare ale po jakimś czasie pliki robiły się wyłącznie dla użytkowników premium.

Pzdr.

Opublikowano

Prośbę kieruj do autora tego linku co wstawił a nie nas .

Nikt z nas nie będzie latał po wszystkich tematach szukając linku z sh i reupować na inny hosting

@Edit

Nie wiem czy na hotfile latają i dlaczego , przydałby się spis wszystkich dostępnych dobrych hostingów

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Nie ma żądnego darmowego hostingu żeby pliki były na zawsze.

Mam wiele starych plików na speedy i jakoś premium nie trzeba.

Opublikowano

Nie ma żądnego darmowego hostingu żeby pliki były na zawsze.

Mam wiele starych plików na speedy i jakoś premium nie trzeba.

Zippyshare ?

@Topic

Jestem na nie. Modzi nie mają na to czasu, lepiej po prostu poprosić o reupload na inny hosting.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Nie kumam ciebie ja tam mam na speedyshare parę swoich plików, jakiś baz D3D które są tam dobre 7miechów jak nie więcej i nadal są dostępne dla każdego... nie spotkałem się jeszcze z tym...

Może to dotyczy plików wrzuconych nie dawno..

Załóż własny hosting wgraj gotowy skrypt i jazda :D polecam skrypt kleja !! każdy plik można wgrać dobry panel admina może sobie wszystko dostosować :)

Kupuj VPS i jedziesz z hostingiem :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Nie kumam ciebie ja tam mam na speedyshare parę swoich plików, jakiś baz D3D które są tam dobre 7miechów jak nie więcej i nadal są dostępne dla każdego... nie spotkałem się jeszcze z tym...

Może to dotyczy plików wrzuconych nie dawno..

Załóż własny hosting wgraj gotowy skrypt i jazda :D polecam skrypt kleja !! każdy plik można wgrać dobry panel admina może sobie wszystko dostosować :)

Kupuj VPS i jedziesz z hostingiem :D

Wyślij mi ten skrypt na pw to wam postawie będziecie mogli sobie tam wrzucać.

Bo mam akurat serwer do wykorzystania ;)

Miesięczny limit transferu: 61440 MB

Dysk: 3000 MB

Jak coś to zwiększę.

Opublikowano

Dobra tylko masz mysql ?

I to będzie jakaś domena czy adres IP ?

Już skrypt wysłany mała instrukcja co i jak z download na PW :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...