Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] FIFA 12

TheWoman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , wczoraj zakupiłem grę fifa 12 w sklepie media markt za 35 zł , otóż zainstalowałem program Origin zrejestrowałem grę kodem seryjnym i pobrałem

po bez problemowej instalacji oraz ściąganiu pliku z serwerów EA , pojawił się pierwszy błąd lub moja nieuwaga poprostu gra poprosiła bym zarejestrował ją jeszcze raz lecz tym razem nie przez origin tylko przez Electronic Arts , niestety gdy wpisywałem kod seryjny pojawiało się że kod został już użyty , postanowiłem poczekać 1 dzień myślałem że to błędy serwera , wstałem dziś rano odpalam program origin , i niemoge odpalić gry poprostu pojawią się proces FIFA 12 który ma 600 k obciążenia pamięci i tyle... Proszę o pomoc ;)

Pozdrawiam

ostry.png

Opublikowano

niestety dalej nie pomaga coś więcej mógłbyś doradzić? zmieniło się jedynie tyle że jakby aplikacja cośt tam zaskoczyła i jedynie okno origin się zminimalizowało.

ostry.png

Opublikowano

Hmm, .Net Framework zainstalowany najnowszy?

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Niemam ponieważ był format , ale fifa12 "włączała się" w takim sensie że włączał się ten plik fifasetup.exe jeśli wiesz oco chodzi ;) , zw idę zainstalować net f ;)

ostry.png

Opublikowano

I jeszcze dodam, że najnowszego Directxa zainstaluj.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Niestety to i to niepomogło Directx to pierwsza rzecz po sterach jaką instaluje na kompie , net f. nie pomógł jak myślisz co jeszcze można z tym zrobić ? re install ?

ściągam fife od nowa , chciałbym dodać ze fifa ta należy do mojego szwagra , miałem zamiar kupić sobie własną wersję ale z tego co widze niezłe jaja są z tą fifą ;)

@TheJeron78 posiadasz fife 12?

ostry.png

Opublikowano

Jaki system, podaj specyfikację komputera. :)

8can.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...