Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Czy te postaci dobre będą do gier drużynowych oraz 1vs1?

z1xeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o te postaci :

- Fizz

- Irelia

- Ahri

- Draven

Jeśli możecie poprosiłbym abyście podali mi również +/- postaci oraz polecić mi postaci z waszej strony

Dziękuje i pozdrawiam :)

z1xeN

Opublikowano

- Fizz (+ : Duzy dmg, dobry 1on1, unik pod skillem, latwo uciec, fajne ulti!:D - : paierek, brak szans z ad carry(chyba ze bursta z ulti mu jakos zrobisz:D), slaby w early gamie)

- Irelia ( fajny off tank, ale nie najlepszy jej +: fajne ulti ktore zadaje dobry dmg w early gamie, dobra w early gamie, stunowanie;)+ doskok, ciezka do zabicia, a teraz - : w pozniejszym czasie maly dmg, bardziej tank na koncu gry ( chyba ze robisz bardziej pod ad,ale wtedy jestes papierkiem;) ), wolna, brak skilli uciekajacych)

- Ahri ( najfajniejsza postac na mida (IMO!) plusow ma tak duzo ze szkoda wymieniac, minus to na pewno to ze jest casterem i ma malo hp, ale to nie jest problem w ahri;)) fajna postac, dobra na teamfighty:D )

- Draven (srednio mi sie spodobal, taki tam ad carry trzeba latac za tym toporem, tasakiem mieczem nie wiem co on tam ma, fajny dmg, krwawienie, nie jest zly ale trzeba potrafic nim grac, na pewno minusem jejst brak stunow i papierkowy korpus, ale jest szybki ma duzy dmg jak lapiesz toporki, i dobre ulti( lepsi gracze zawsze zrobia unik;))

na 1on1 fajny fizz, i ahri, dravena mozna zastapic postaciami ktore cos wniosa do teamfightu, np ashe ma stuna na ulti i spowalnia, odslania teren, lepszym pomyslem jest ashe zamiast dravena na ad carry, co do ireli nie gralem nia na tyle dlugo aby mowic czy jest lepsza od innych offtankow, ale osobiscie wymiata olaf i darius jako offtank. ciezko zabic i maja true dmg co jest pomocne w zabiciu tanka;) i to krwawienie chore dariusa;), jest lol public beta gdzie dsotajesz na start siano i testujesz chary obczaj sobie olafa i dariusa;) oraz fiore na 1on1 masakryczny dmg robi. dobra bo sie rozpisałem. A teraz "znafcy" lola mnie zhejtuja;d

Opublikowano

Najlepsze na walki drużynowe są postacie które mają AOE skille takie jak Amumu, Galio czy Sona. Z postaci wymienionych najlepiej sprawdza się Fizz bo wszystkie skille ma AOE (nie pamiętam już dawno nim grałem :D )

Polecam Ci Fizza albo Irelię (jest w rotacji to sobie przetestuj)

Opublikowano

- Fizz (+ : Duzy dmg, dobry 1on1, unik pod skillem, latwo uciec, fajne ulti!:D - : paierek, brak szans z ad carry(chyba ze bursta z ulti mu jakos zrobisz:D), slaby w early gamie)

- Irelia ( fajny off tank, ale nie najlepszy jej +: fajne ulti ktore zadaje dobry dmg w early gamie, dobra w early gamie, stunowanie;)+ doskok, ciezka do zabicia, a teraz - : w pozniejszym czasie maly dmg, bardziej tank na koncu gry ( chyba ze robisz bardziej pod ad,ale wtedy jestes papierkiem;) ), wolna, brak skilli uciekajacych)

- Ahri ( najfajniejsza postac na mida (IMO!) plusow ma tak duzo ze szkoda wymieniac, minus to na pewno to ze jest casterem i ma malo hp, ale to nie jest problem w ahri;)) fajna postac, dobra na teamfighty:D )

- Draven (srednio mi sie spodobal, taki tam ad carry trzeba latac za tym toporem, tasakiem mieczem nie wiem co on tam ma, fajny dmg, krwawienie, nie jest zly ale trzeba potrafic nim grac, na pewno minusem jejst brak stunow i papierkowy korpus, ale jest szybki ma duzy dmg jak lapiesz toporki, i dobre ulti( lepsi gracze zawsze zrobia unik;))

na 1on1 fajny fizz, i ahri, dravena mozna zastapic postaciami ktore cos wniosa do teamfightu, np ashe ma stuna na ulti i spowalnia, odslania teren, lepszym pomyslem jest ashe zamiast dravena na ad carry, co do ireli nie gralem nia na tyle dlugo aby mowic czy jest lepsza od innych offtankow, ale osobiscie wymiata olaf i darius jako offtank. ciezko zabic i maja true dmg co jest pomocne w zabiciu tanka;) i to krwawienie chore dariusa;), jest lol public beta gdzie dsotajesz na start siano i testujesz chary obczaj sobie olafa i dariusa;) oraz fiore na 1on1 masakryczny dmg robi. dobra bo sie rozpisałem. A teraz "znafcy" lola mnie zhejtuja;d

Loool, liczysz, ze nie beda hejtowac, jak piszesz takie glupoty...

Od kiedy do chuja panskiego Irelia jest mocna w early, a slaba w late???

Ona jest late game offtankiem, jej dmg i wytrzymalosc w early jest niska, za to po 9lvlu juz robi sieke, w team fightach tez.

@top

Jak chcesz przydatnosc w team fightach to se kup ziggsa (4x aoe skill). Z tych najlepsze beda ahri, fizz i Irrelia

Opublikowano

Dziękuje za odpowiedzi ;)

A tak przy okazji chciałbym dodać jeszcze jedną postać, o której myślę, a mianowicie chodzi o postać --> Hecarim . Proszę o odp. :)

Opublikowano

Chciałbym dodać że Irelia to najlepsza postać 1 vs 1 z których podałes @up. Jeżeli chodzi o Hercaim'a to Ci już nie pomogę, nigdy nim nie grałem i nie zamierzam ; )

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

A tak przy okazji chciałbym dodać jeszcze jedną postać, o której myślę, a mianowicie chodzi o postać --> Hecarim . Proszę o odp. :)

Hecarim raczej nie. On jest junglerem bardziej. Rzadko go widuje w grze.

Co do Ireli to jest silna nawet jako tank bo z "w" zadaje true dmg

u1lc.png
Opublikowano

Draven świetny jest.

Zasięgowiec, dobry DMG a łatwy build.

Fizz papier na początku ale tak środek > koniec gry już Op jest.

Na combo + kilka AA bierzesz gościa.

Ahri - nie wypowiem się bo nie wiem.

Nie grywam nią.

Nie chce wporwadzać w błąd.//Z irielą tak samo.

1vs1 polecam :

- Jax

- Udyr

- Trynda

- Xin

- Sion

- Dr.Mundo ( w pewnym stopniu jak ogarniesz dobrze OP automatycznie )

Podałem Ci tych co łatwo ogarnąć, łatwy build a mocni na 1vs1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...