Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bonus Switch by padmak

Grzesio 1990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ściągnąłem najnowszą wersje switch bota od padmaka, moje pytanioe jest następujące czy te trojany zawarte w plikach są groźne czy to tylko antywirki je wykrywają bo to hack? Wszysko działa mi jak należy ale boję się to mieć na kompie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Znaczy sie mam na mysli maksymalne dla danego serwera:) da sie tak wyszukac 5 maksow? A jeszcze jedno jest on darmowy na stronce pisze ze platny ale nawet nie musialem sie rejestrowac jak to jest?

Opublikowano

Chodzi mi o to że na niektórych serwach wchodzą max bony np. 15% na miecze,,,12 siła,,,,15 magia

A na niektórych nie ma maks bonów i wchodzą 5/8/10/12 miecze itp.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Te hacki są zupełnie darmowe, jeżeli chodzi o wirusy to o nie się nie martw nic nie zrobią z twoim PC

922631407524767580852.png

50/100/150/200/250/300/350/400

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Ale debilne odpowiedzi... Ludzie w tym hacku nie ma zadnego wirusa (chyba ze sciagacie SB z jakiejs dzikiej strony, nie ma co sie wtedy dziwic...) Antywirusy wykrywaja w hackach "wirusy" dlatego ze owe hacki potrzebuja polaczenia z internetem! A kazdy szanujacy sie antywirus traktuje taka probe polaczenia jak dzialanie wirusa... (szczegolnie te antywirusy ktore zapewniaja bariere na polaczenie internetowe)

94go1x.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...