Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] [Save] Epic Horror Escape "Opuszczona Piwnica"

S0NikX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Kolejny projekt chciałbym stworzyć mapę ,która dostarczy emocji i trochę strachu...

Mapa typu horror niesamowite przeżycie.. wymagany jest textur pack! ,bo inaczej nie ma sensu grać. gwarantowane minimum 30minut gry w szybkim tempie..!!

Wiele przeszkód.. adrealina.. krew.. nerwy.. Mapa nie na słabe nerwy..

Textur pack dodaje krew na podłogach co dodaje klimatu. Znajdz wszystkie skarby.. odszukaj ekwipunek.. walcz o przetrwanie.. mapa tak stworzona byście byli krok od śmierci.. musicie uważać na każdym kroku! Zaglądajcie wszedzie skarby mogą być wszedzie.. szukajcie tajemnych przejść..! Mapa wykonana w około 20 godzin! Warta zagrania na takim escape jeszcze nie graliście. Waszym zadaniem jest wejście do piwnicy i oczyścić piwnice ze zła ,które tam się kryje.. badz ostrożny oni cie obserwują i szykują na ciebie co chwile nowe pułapki...

Myślisz ,że jesteś twardy/a?? zagraj na tym escap ,a zobaczysz co to być w Horrorze!

Tak wygląda wejście do piwnicy:

(wyspa jak i wszystko co prezentuje robiłem sam przez ok. 20 godzin.)

xd_3118417.jpg

[/code]

Gre ustawiamy tak:

Tryb: Survival

Poziom trudności: hard

Bez żadnych tomanyitems itp. !!

bez latania itp.

bez rozwalania bloków itp.

możesz rozwalać potwory..tylko.

jak pomyślicie ,że nie ma drogi dalej "to szukajcie dalej" mapa sprawdzona 3 razy da się przejść wszystko..

Wymagany Textur Pack

http://www.planetminecraft.com/texture_pack/amnesia-white-night-texture-pack-124125/

- to nie reklama...

Download Save:

http://www.mediafire.com/?o2951cedoh511c4

Skan Save

https://www.virustotal.com/file/8442fcc64399ea74c1a0bd90e0c3676b3a13e9b6c446a3d6cc4a49394ed50fae/analysis/1343992358/

Podkład muzyczny:

Steve Jablonsky - Mass Winnings

Gra pełna emocji i dość ciekawej gry gwarantowana.. minimum 30-40min. gry..

Róbcie filmy z mapy i opisujcie swoje przeżycia z tego horroru xD

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Hahahah... Filmik lepszy od całości xD Nie, no zartuje, ale na prawde.. chyba lepszy filmik od mapki ;/

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano

Hahahah... Filmik lepszy od całości xD Nie, no zartuje, ale na prawde.. chyba lepszy filmik od mapki ;/

Nie zagrałeś a komentujesz.. najlepszego nie nagrałem.. :(

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Ja Ci mogę napisać, że texture pack zajebisty jest... Chyba na serwer zrobię, że bd go trzeba instalować ;D. Mapa... fajna ;D

Opublikowano

Boje się. Ale pobiorę. Jak sie spodoba like.

@Topic Gram na texturkach narazie bez mapki. już się czuje jak w realu :D

Opublikowano

Kurna... tam kilka bugów jest bo w jaskini byłem i musiałem sciany rozwalać a wgl lipa z lawą... przez nią zginąłem

Opublikowano

Kurna... tam kilka bugów jest bo w jaskini byłem i musiałem sciany rozwalać a wgl lipa z lawą... przez nią zginąłem

wszystko da się przejść i nie ma bugów

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Ym... nie ;D Ja wpadałem do jaskiń, z których nie było wyjścia i musiałem do góry wbić się swoimi klockami

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

odświeżam...

Możecie zobaczyć jak 2 dość popularne osoby grały na tej mapie :))

Nolif666

Odcinek 1

Odcinek 2

Kubson1992

Mapa jest długa i trudna ;P świetna zabawa gwarantowana możecie zobaczyć jak oni radzą sobie z moją mapą :)

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Bardzo ciekawe escape oryginalny - co mało teraz się spotyka, filmik jest idealnie zmontowany, polecam również w/w texturepacka do grania na tym.

Ciężko się wystraszyć w minecraft, jak dla mnie podliczam to pod mroczniejszy escape, niektórzy mogą się wystraszyć, ale w tej grze to mało prawdopodobne.

Opublikowano

Zrób nową mapę ;D Lepszą epicką i jeszcze dłuższą ;d

A przeszedłeś tą? ,bo jakoś trudno mi w to uwierzyć ,że np. przeszedłeś to ^^ bez pomagania sobie.. :D

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Znaczy jak się wpada ciągle do lawy i trochę na lagach... bo ten texture pack scina troche... przynajmniej mi... to nie chce się znów przechodzić ;D

Znawca
Opublikowano

daj texture packa na wersje 1.3.2

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Nie działa mi texture pack :x

Wgrywam , nie widać lawy i wody.

Patchuje mc patcherem , wszystko biale jakies bledy :x help.

@up

To nie jego texture , on nie aktualizuje ;x

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Znawca
Opublikowano

To że to nie jego się domyślam ale w takim razie nie da się juz z tym texture przechodzic tego escape..

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...