Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Samsung Galaxy Mini czy Pocket ?

AntyVirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dylemat otóż dziś jakieś 1h temu byłem w sklepie kupić Samsung Galaxy Mini lecz obok niego leżal Samsung Galaxy pocket który był troche tańszy od minacza. Pocket ma aparat 2,0 mpx , ekran 2,8 cala, i praktycznie te same funkce, mini ma aparat 3,2 mpx, ekran 3,14 cala.

Wolał bym bardziej mini ale pocket ma troche lepszy procesor ale ma słabszą baterię.

Pocet kosztuje 380 zł. A mini 430 zł

Proszę pomóżcie bo zaraz chce kupić

Który lepszy Pocket czy mini??

Bedzie like !!!

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Okey Biore chyba mini bo jest wiekszy, ma lepszy aparat, większy ekran, może ma o te 200MHz słabszy procek ale to jednak żadnej róznicy nie robi. Tak więc chyba mini jest lepszy

Opublikowano
Okey Biore chyba mini bo jest wiekszy, ma lepszy aparat, większy ekran, może ma o te 200MHz słabszy procek ale to jednak żadnej róznicy nie robi. Tak więc chyba mini jest lepszy

Ależ po chuj Ci procesor w Androidzie ? Najlepiej to jakby miał 200 MHz bo przecież to jest nie potrzebne -.-

PROCESOR JEST NAJWAŻNIEJSZY W ANDROIDZIE !!!

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

Wiecie jaki telefon kupiłem ?

Miałem kupić sobie dziś Samsung Galaxy Mini za 430 zł. Ale bardziej mi się spodobał Samsung Galaxy Mini 2 (Nowy) i go dziś kupiłem za 499 zł z gwarancją na 2 lata i całym standardowym zestawem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...