Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kto najlepszy do walki 1vs1 z Tryndanamerem? :D

xxoloxx3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będę grał z kolegą 1vs1, on na 100% będzie grał Trynda, kto będzie najlepszy przeciwko niemu?

Najlepiej to z tych postaci, bo nimi umiem grać:

*Fiddle

*Irelia

*Teemo

*Blitz

*Master Yi :D

Kogo najlepiej?

Opublikowano

lolo wy teemo nie widzicie?

Na trynde najlepsza kontra to teemo.

Jak ma szał dajesz mu Q i ci nic nie bierze a jak szał mu się skończy trutka go dobije

Opublikowano

teemo jedzie trynde nawet jak nie umiesz nim grac q trucizna ignate on nie wie gdzie ma sie podziac

jeszcze jak kolczasta zlozysz:D pozniej, generalnie teemo attacks peed i ap:D wtedy trucizna bedzie go zjadac;d

Opublikowano

Best counter for Trynda ever - UWAGA PROSZĘ PAŃSTWA! - Nasus. Na 1v1 stackuje sobie Q spokojnie i później w late dostaniesz z Q za 50% hp. Nie mówiąc już o W które obniża AS i Movmenta tryndy -Świetne w walce w zwarciu

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Legenda
Opublikowano

Gragas to najlepsze AP Carry w grze więc nim zagraj. Z q zmniejszasz attack speed a jak on ucieka na ulcie to ty go pierdolniesz ze swojego ulta i GG.

Opublikowano

Według mnie to tu nie ma co pytać :D Dla mnie jest oczywiste że Master Yi dodatkowy atak i prędkość ataku niszczy. A tak postać od siebie to Jax. Jak potrafi się go zbudować to ma dobry dmg, a jak oszołomisz kolegę z tego skilla (nie pamiętam jego umiejscowienia i nazwy) no to raczej wygrywasz.

Opublikowano

@renzrul78lk

Nasus ma slabe early, i potrzebuje late zeby scisnac trynde, a trynda z furia spokojnie zoutfarmi nasusa no i counter E na nasusa W

@topic

tak jak poprzednicy teemo najlepsza countra na trynde wystarczy harass i sie chowie ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Najlepszy na Tryndę jest Nasus, Yorick i Teemo, nic innego się tak dobrze nie sprawdzi. Nasusa W i ataki tryndy idą się jebać...

Best counter for Trynda ever - UWAGA PROSZĘ PAŃSTWA! - Nasus. Na 1v1 stackuje sobie Q spokojnie i później w late dostaniesz z Q za 50% hp. Nie mówiąc już o W które obniża AS i Movmenta tryndy -Świetne w walce w zwarciu

Zgadzam się, bo dzięki temu wygrałem już jeden pojedynek w pewnym turnieju. Nawet do late game nie dojdzie, a trynda bez furii może tylko nasusowi lizać pałkę.

@renzrul78lk

Nasus ma slabe early, i potrzebuje late zeby scisnac trynde, a trynda z furia spokojnie zoutfarmi nasusa no i counter E na nasusa W

@topic

tak jak poprzednicy teemo najlepsza countra na trynde wystarczy harass i sie chowie ;)

Chcesz powalczyć trynda vs nasus, myślę, że szybko zmienisz decyzję.

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Wt.f na trynde wystarczy malphite . Koleś ma 04 as i kupe zrobi a malphite całe hp burstem mu zbije

graphic.png

Opublikowano

" *Fiddle

*Irelia

*Teemo

*Blitz

*Master Yi :D"

Pomyslcie koles nie ogarnia nasusa bo nim nie gral, jak byś 1 raz miał grac charem nie wiem czy ogarniety trynda by tak padal, ja napisałem że z jego charow najlepiej konrtuje teemo!, Koniec dyskusji bo off top jest.

Opublikowano

Naprawdę wielka filozofia w graniu nasusem. Stackujesz Q, a potem napierdalasz na ulti i jak wolne Q i W to dajesz, a build to też nic nadzwyczajnego:

- Tabi

- Trinity Force

- Frozen Heart

- Frozen Mallet

- Guardian Angel

- Infinity Edge/Bloodthrister

Z takim buildem solo rozwalisz każdego, może poza Yorickiem.

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Kolega duzo gra trynda? Bo jak tak to nie wolno zapoiminac, ze ma cos takiego jak Q + furia po walce i trutka teemo idzie sie jbac. Wiem bo wlasnie tak typa zjechalem xD Ale ja sie nie znam, w lola gram 3-4 dni :D

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Nie powiedziałbym, że Teemo to najlepsza postać kontra Tryndamere.

Sam gram Tryndą dość sporo czasu i ogarniam go. Nie raz, nie dwa byłem z Teemo na lanie i jedyne co udało mu się zrobić to zabić mnie 2 razy przez 45minut.

Heal z Q na full furii, slow z w jeśli próbuje uciec, spory dmg z E i nieśmiertelność z ulta.

Wystarczył mi spokojnie bloodthrister, berki i phantomy, aby cisnąć go jak chce.

Możliwe, że to oni nie ogarniali Teemo, ale z tego co do tej pory grałem to żaden Teemo ze mną nie wygrał na lanie.

A co do Nasusa to się nie wypowiem, bo nie miałem jeszcze okazji się z nim zmierzyć.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Teemo jest dobrą kontrą ale musisz się budować pod off tanka z thornmail-em.

Dodatkowo będziesz potrzebował dużo farmy ( 100 - 12 min, czyli ok. 20 zostawionych ).

Nasus -

Nasus jest postacią która jest offad.

Czyli jest to tank z dmg z ad.

Na trynde się nienaje, jest zbyt słaby.

Podstawa to Frozen Malet i Thornmail.

Like It!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...