Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champion]KennenVsMalzahar

zablej123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli mowa tu o szybkim zabijaniu to z tej dwójki radziłbym Ci kupić Kennena. Malzahar nie powiem, jest dobrą postacią, ale on jest raczej taki by zabić 1 postać na swoje combo i tyle . I poza tym trzeba bardzo dobrze ogarnąć skill Q, z którego jest główny dmg tej postaci. A Kennen nie jest trudny do ogarnięcia. Więc z tej 2 poleciłbym Ci właśnie jego. A jeśli chodzi Ci o szybkim zabijaniu to pomyśl może o jakiejś postaci zabójcy ;)

Opublikowano

Ja bym kupił Kennena.Dlaczego?Energia zamiast many,dobrze skille,dobry escape,AoE ulti+stun,dobry harras z Q,i ogólnie dużo zabawy daje gra nim.Grałem kiedyś Malzaharem to po kilku grach mi się znudził, a do Kennena zawsze z chęcią się wraca ;)

1324905338-U324332.png

Sygnatura by Eucalyptus

Opublikowano

Lepszy jest kennen.

Możesz sobie nim iść na ap albo ad carry, harras co parę sekund z Q bez przerwy, gdyż nie mamy limitu many. Obszarowe skille, ma stuna, bardzo mobilny. Sądzę, że dość łatwo się nim zabija.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...