Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Varus vs Viktor vs Volibear

Ghostus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 6300 IP

Zależy mi na:

Preferuję: Varus,Volibear,Viktor

Aktualnie na mida mam Vladimira i Kennena, do tankowania Udyr i nie wiem czy kontynuować tego mida czy pójść w AD ( ps nie znam sie na tym ap i ad więc jeśli popełniłem błąd przepraszam)

GhostusPL_eune_60_1_nozg.png

Opublikowano

Jeśli chcesz kupić kogoś z tej dwójki to polecam CI Viktora, ponieważ jak dla mnie jest to najlepsza postać z tej trójki. Ma świetny dmg, lecz jest trudny do ogarnięcia, ponieważ jest główny skill E jest bardzo trudny do ogarnięcia więc nie wiem czy dasz sobie radę. Z tego co piszesz to masz już 2 postaci na mida, więc nie wiem dlaczego Ci kolejna taka postać. Na twoim miejscu zastanowiłbym się nad jakąś postacią na solo Top lub AD Carry .

Jeśli chodzi o Solo Top to polecam -> Irelia / Renekton / Nasus / Darius , a jeśli mowa o AD Carry to w takim wypadku -> Draven, Varus .

Opublikowano

Viktor godny polecenia masakrator teamfightow , good dmg for e and q dodatkowo z q tarczaa polecam strasznie viktora. solo top nasus jest bdb

1337

Opublikowano

viktor trudny do ogarnięcia ale dmg ma spory ;]

z tych 3 postaci polecam ci volibeara przerzut za plecy,spowolnienie,przerażenie,zajebisty pasyw .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...