Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1.3.1 ! | NoPremium|Dedyk|Survival| FreePlay jedyny taki serwer survival !

piotrek54PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2012-07-28_140134.png

Szukasz serwera jedynego w swoim rodzaju ?

Bez lagów ?

No hamachi ?

Z ogarniętą administracją ?

I oczywiście z....

Epickimi budowlami ?!

Dobrze trafiłeś!

Przedstawiamy serwer jedyny w swoim rodzaju (survival + frakcje + itemki na start), bez lagów, no hamachi z ogarnietą administracją !

Zachwycił cię screen powyżej ? Zobacz więcej !

2012-07-28_140857.png

2012-07-28_140745.png

2012-07-28_140305.png

2012-07-28_140237.png

Ale to nie wszystko ! Więcej znajdziesz

TUTAJ

Mało ci ?

Wbijaj na nasz serwer ! Jako pierwsi gramy na minecraft 1.3.1 !

>>>>>>>> s5.mineserv.eu:11285 <<<<<<<<

Posiadamy wiele pluginów, pomagających wyłapywać tych, którzy nie umieją grać

;)

mem-jesli-wiesz-o-czym-mowie-if-you-know-what-i-mean-mr-bean-rage-face..png

Więc na naszym serwerze napewno ich nie spotkasz ! Gwarantujemy bezpieczną i nasyconą epickością przygodę !

Co tu jeszcze robisz ? Wbijaj na serwer !

Gdy już ochłoniesz może skusisz się wejść na naszą stronę ? Pojawia się one co jakiś czas na chacie

:D

Opublikowano

1. Używanie dużej czcionki i pogrubienia wskazuje tylko na brak wypoziomowania psychicznego

2.Najwidoczniej nie przeczytałeś regulaminu gdyż za wulgaryzmy otrzymuje się mute na 5 min.

3.Na serwerze lagów nie ma. Najwidoczniej masz drewniany komputer.

4.Według tego słownika : http://sjp.pwn.pl/szukaj/dupa wyraz "dupa" to jest wulgaryzm.

5.Gdy dałem mu mute zaczął mnie straszyć że "napisze na mpcforum".

6.Nawet gracze mnie prosili o zbanowanie go, niestety nie mogłem tego zrobić bo nie miałem powodu.

Polecam odrazu zbanowanie szkodnika o nicku "Liszowski123".

Opublikowano

NIE POLECAM admin zmienil nick i na GM do mnie przylecial i mnie zabil bo zobaczyl ze mam diax a jak ja go bilem to nic mu sie nie dzialo bo byl na gm

Wielki minus nie polecam admin zazdrosci ze siedzicie w kopalni i szukacie a jak macie 16 diax przylatuje i zabija

Uczeń
Opublikowano

NIE POLECAM admin zmienil nick i na GM do mnie przylecial i mnie zabil bo zobaczyl ze mam diax a jak ja go bilem to nic mu sie nie dzialo bo byl na gm

Wielki minus nie polecam admin zazdrosci ze siedzicie w kopalni i szukacie a jak macie 16 diax przylatuje i zabija

Wytłumacz mi jedno... Dlaczego admin ma zazdrościć, że siedzimy w kopalni i szukamy "diaxów"?

btw. naucz się poprawnie układać zdania...

Opublikowano

Tak jak @up.

Czego ma zazdrościć ? Przecie jak ma admina to może sie obsypać diaxami .... Więc twoje zdanie jest poprostu kompletnie bez sensu. Admin prawie zawsze tp sie do ciebie gdy znajdziesz diaxa, sprawdza czy czasem nie masz jakiś tunelów wskazujących na x-raya i jeśli nie to idzie sobie. Ale jeszcze nie słyszałem żeby zabierał UCZCIWEMU graczowi diaxy ....

Poza tym to jest nie możliwe bo na 1 IP może być max 1 konto ! I nie da sie tego zniwelować komendami.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

na serwerze byly juz 2 zmianz mapki i 3 raz zaczynac nie mam zamiaru :( 1 mapka byla najlepsza a ta ktora jest teraz moim zdaniem jest do dupy to nie chodzi o to ze gram juz na tym serwerze dlugo i poprostu mi sie znudzil serwer zaczyna byc niegodny uwagi...

Opublikowano

@up

Powyższy użytkownik miał moderatora, jednak rozdawał itemy graczom i teraz pisze jakieś bzdury żeby się odegrać.Fakt była 1 zmiana mapy bo wyszedł 1.3.1 i chcieliśmy by się od nowa wygenerowała -,-

Opublikowano

juz to widze jak tylko pisze jedyny taki ... to moze jedyny taki na 2 serwery porażka

Walka Honor Wiara Sprawiedliwość Nadzieja i Miłość - Tego uczmy się od Osób Które Oddały Życie Za Nasz Kraj

Rasista to też człowiek Tylko on różni się Nienawiścią do Innych Ludzi Z wielu Powodów

Problem Na Serwerze ? Napisz Sprawdzimy co się da Zrobić

178.19.107.138:25026 Serwer RPG+Frakcje Trwają Konfiguracje

Opublikowano

na serwerze byly juz 2 zmianz mapki i 3 raz zaczynac nie mam zamiaru :( 1 mapka byla najlepsza a ta ktora jest teraz moim zdaniem jest do dupy to nie chodzi o to ze gram juz na tym serwerze dlugo i poprostu mi sie znudzil serwer zaczyna byc niegodny uwagi...

Owy pan miał KidModa, a potem Moda ( mówiłem piotrkowi, żeby mu nie dawał nic, ale ten go awansował ) i myślał, że jest chytrusem po czym dawał "w sekrecie" itemki z gamemode dla graczy. Oczywiście natychmiastowe odebranie rangi i zabranie eq oraz szacunku od całego serwera, jednak bez bana.

@Topic

Serwer polecam, stoi na 1.3.1, ciągle jest full, więc nigdy nie jest nudno, bo zawsze pełno nowych, jak i starszych graczy. Nie ma na nim xray'owców ( chytrusi moderatorzy ^^)

Sama zabawa, polecam jak najbardziej! Czytała Krystyna Czubówna :)

Brak sygnatury. :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...