Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne/Prawda?] Nowy serwer Niemcy 8 !

Kupas512

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozume ktoś coś z tego tematu ??

Lub może ktoś zobaczyć na niemieckim forum ?

de.board.bigpoint.com/darkorbit/

Za sensowne odp. Dam lajka !

@Dodaje znalazłem w innem temacie , na koncu tego tematu co jest napisane wyżej to w ostatnim poscie jest link do tego nowego ;d

I tam coś pisze o dacie 09.08.12

WojakPL

Opublikowano

Cytuje jeden z postow "Ich denke net das in absehbarer zeit ein neuer server erscheint wink.gif" nie jestem najlepszy w niemieckim ale, pisze ze nie bedzie serwera w najblizszej przyszlosci.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

Cytuje jeden z postow "Ich denke net das in absehbarer zeit ein neuer server erscheint wink.gif" nie jestem najlepszy w niemieckim ale, pisze ze nie bedzie serwera w najblizszej przyszlosci.

hh3h33h3h co to jest google tłumacz ?I mslisz , że Ci dobrze przetłumaczył??

Bo moim zdaniem to dobrze nie tłumaczy tu może w tym zdanie Ich denke net das in absehbarer zeit ein neuer server erscheint (Że w najbliższym czasie powstanie nowy server)...

ddsafdfadsafdfdaadfsdfsadfsafdsdds

fsdfdsfsdafsdaf

sdafdafdsfdsafds

fds

Opublikowano

hh3h33h3h co to jest google tłumacz ?I mslisz , że Ci dobrze przetłumaczył??

Bo moim zdaniem to dobrze nie tłumaczy tu może w tym zdanie Ich denke net das in absehbarer zeit ein neuer server erscheint (Że w najbliższym czasie powstanie nowy server)...

Tlumaczylem to sam, i z tego powodu jest zle :). Ty przytlumaczyles z translatora, wnioskuje to z tego ze tam samo translator przetlumaczyl. HAHAHAHAHAHAHAHA

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

Tlumaczylem to sam, i z tego powodu jest zle :). Ty przytlumaczyles z translatora, wnioskuje to z tego ze tam samo translator przetlumaczyl. HAHAHAHAHAHAHAHA

a ja wnioskuje że jest niepotrzebny spam a wszytsko sie okaże w swoim czasie ;)

moim zdaniem (bez tłumaczenia tego tekstu) powstanie nowy niemiecki serwer, bo na polskim forum dopytują sie polacy coraz częściej o najnowszy serwerwięc napewno sporo ludzi z Polski zagra nie tylko z Niemczech, w środku wakacji powstaje więc to napewno też dużo da im kasy, bo wiadomo jak jest nowy serwer to wszyscy chcą się wbić w topke i wydadzą dużo pieniędzy

Opublikowano

@up - w sumie zawsze bedzie jakas gruba ryba i bedzie sie chciala szybko wybic z topki i zrobi kilka przelewow za 300 zł wiec nowy serwrem bedzie zastrzykiem gotoweczki;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...