Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patcher Metin2.PL na mój serwer.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Poszukuję tutoriala, który pomógłby mi zainstalować na moim hamaku patcher, którego zdjęcie jest na dole.

Niestety nie udało mi się znaleźć, dlatego daje tu temat, może Wy wiecie czy jest gdzieś tu Czy na e*pvp.

Patcher wygląda tak

1343950840-U509176.png

Może wiecie skąd go mogę pobrać i jak go ustawić na mój serwer? :D

Pozdrawiam, Sprite.

Opublikowano

Nie rozumiem... pokazujesz podstawowy patcher i chcesz go. Nie ma sensu, więc po prostu wejdź na ePvP i znajdź coś lepszego, lub zainwestuj 15 zł i daj je za takie cudeńko komuś z MPC Coders Team.

Opublikowano

Nie rozumiem... pokazujesz podstawowy patcher i chcesz go. Nie ma sensu, więc po prostu wejdź na ePvP i znajdź coś lepszego, lub zainwestuj 15 zł i daj je za takie cudeńko komuś z MPC Coders Team.

Proste, ale najlepsze :) nieprawdaż? nie ma żadnych dodatków, i działa w 100%.

Takie patchery były najlepsze. Teraz z tych darmowych to z napisami np. Patcher ? by Lorenzo. ;3

Opublikowano

Najlepsze? Gdyby to było najlepsze to by nie można było tego zablokować. Dasz 15-20 zł komuś z MCT i masz coś co obejdzie może kilkanaście osób z tego forum, a nie tak jak na Metin2 PL cały rój noobów poniżej 10 roku życia.

Opublikowano

Proste, ale najlepsze :) nieprawdaż? nie ma żadnych dodatków, i działa w 100%.

Takie patchery były najlepsze. Teraz z tych darmowych to z napisami np. Patcher ? by Lorenzo. ;3

A Ty byś się nie podpisywał pod swoją pracą? Oczywiście dobrą pracą?

Tak jak koledzy UP kup sobie od nich autopatchera. Nie mów, że w domu nie masz 15 zł...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

A Ty byś się nie podpisywał pod swoją pracą? Oczywiście dobrą pracą?

Tak jak koledzy UP kup sobie od nich autopatchera. Nie mów, że w domu nie masz 15 zł...

kto mówi że nie mam ? ;f

Po co mam od razu kupować skoro może gdzieś być ten autopatcher?

coś nie wieże żeby za 20zł zrobili mi takiego patchera nie do pominięcia. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...