Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Odpaleniem Hacka

Bania1062

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem i prosze nie przenosić do pomocy technicznej bo tam wchodzą raz na 5 lat. Jeden z użytkowników napisał wlaczasz wr > ok > ok i jak sie bedzie hs odpalal wlaczasz .exe a ja sie pytam co znaczy i jak sie bedzie hs odpalal wlaczasz .exe. Po pierwsze jakie exe i kiedy dokladniej.kazdy hack jaki wlacze to robbie tak wlaczam hacka wlaczam warrocka 2 razy ok i tyle (czasami klikam ok w okienku hacka jak cos wyskoczy) ale wtedy warrock nie widzi w ogole tego hacka ;/ jakby go nie było

Sorki za ortografie pisałem szybko...i proszę jeszcze raz o nie przenoszenie tematu do pomocy techniczej. Pozdrawiam Bania1062 :D

gg1212503410113.jpg

Gierki, w które aktualnie gram to:

-Left 4 Dead

-Left 4 Dead 2

-Fallout 3

-Battlefield Bad Company 2

-Gta IV

Opublikowano

Jeśli to stary hack to po prostu nie działa i tak, jak gość napisał że podczas hs'a odpalania trzeba włączyć to klikasz 2 razy ok a potem jak masz w prawym dolnym rogu ekranu okienko DO Hs'a to w tym momencie w którym się pojawi ono klikasz w ikonke exe haka i po sprawie. Jak sie hack nie odpali to po prostu nie działa i do kosza

5 za pomoc się należy ^^

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

wszystko ładnie pięknie robie tak klikam ok w tym okienku ze niqu stworzyl dla mpcforum.pl i nie wykrywa mi warrocka hacka klikam np. ctrl i nie ma super jumpa

gg1212503410113.jpg

Gierki, w które aktualnie gram to:

-Left 4 Dead

-Left 4 Dead 2

-Fallout 3

-Battlefield Bad Company 2

-Gta IV

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...