Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja]Co powiecie na zrobienie xatu MpcForum?

Clear500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam propozycje co byscie powiedzieli na zrobienie xatu dla MpcForum tam moznaby popisac na wszystkie tematy i o wszystkim mogliby tam wbijac jedynie userzy mpc forum co o tym myslicie?Xat moge zrobic bo na xatach to juz z 3 lata siedze wiec to nie problem .

?????

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

po uj? Po to są pogaduszki żeby gadać, a nie wbije 500 nabków na xat i spam. Jak już to shoutbox...

XAT zrobić to żadna filozofia więc raczej nie hakniesz forum...

Trzy lata w xat? Matka ćpie, że wiesz?

Pierdolicie ? Xat to nie taka nuda więc beka ... wystarczy znajsc odpowiedni xat i towarzystwo . Ja mowie ze moge zrobic xat a nie ze byc na nim adminem xD Moge przeciez bez problemu oddac tam owna itp . Na chuj mi to ? Więc widac ile kto siedzi na xatach jezeli w ogole tam byliscie

Jeśli zapoznałeś się z takim wynalazkiem jak shoutbox to bądź pozdrowiony.

//Zapoznaj się również z "opcją" edytuj na forum, polecam, ponoć można uniknąć warna.

Opublikowano

Po co? Xat to takie gówno, że masakra. Z resztą w czym tam można siedzieć od 3 lat? Toż to rejestracja, pare kliknięć i gotowe.

Opublikowano

Pierdolicie ? Xat to nie taka nuda więc beka ... wystarczy znajsc odpowiedni xat i towarzystwo . Ja mowie ze moge zrobic xat a nie ze byc na nim adminem xD Moge przeciez bez problemu oddac tam owna itp . Na chuj mi to ? Więc widac ile kto siedzi na xatach jezeli w ogole tam byliscie

?????

Opublikowano

Już to widzę, jakby siedziało tam 200 osób i w tym samym czasie spamowało. Kiedyś było to wałkowane i kokosz się nie zgodził

9368_gold.png

Opublikowano

Dokładnie. Był nieofliclajny mpcchat, andrzejta'17 i xenexa, ale potem upadły. A tak to masz ts3 forumowy.. Wyobraź sobie rozmowę 30 + userów na raz :).

NIE.

Wina zawsze leży po środku. Nie wiadomo tylko, gdzie leży środek.

Opublikowano

no jak jeden zajebie posta to zniknie on z pola widzenia oka w przeciagu 0,05 sekundy

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...