Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]M2bob funkcja shop

mruwa27

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry Wieczór.

Wiec mam takie pyt.

czy da sie ustawic w cheacie m2bob 1.4.4. funkcje shop tak aby nie sprzedawal przedmiotow z bonami ?.

Z gory dzieki.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dobry Wieczór.

Wiec mam takie pyt.

czy da sie ustawic w cheacie m2bob 1.4.4. funkcje shop tak aby nie sprzedawal przedmiotow z bonami ?.

Z gory dzieki.

Pozdrawiam.

Wersji 1.4.4 już nie ma, po update jest wersja 1.4.5 którą możesz ściągnąć z oficjalnej strony www.m2bob.eu, opcji nie sprzedawania itemków z bonami raczej nie ma ; ))

yqwe5r.png
Opublikowano

Jak to nie ma ? Ja mam ją normalnie ... @up widać jak dużo o tym wiesz, masz w zakładce shop i pod lvl do sellania itemów, jako pierwsze jest żeby nie sprzedawać z bonami ale na polskiej wiersji jezkowej wyjezdza to poza ekranik bota ;)

@down

Bo spamujesz co i tak h*** pomaga :D

Opublikowano

Jak to nie ma ? Ja mam ją normalnie ... @up widać jak dużo o tym wiesz, masz w zakładce shop i pod lvl do sellania itemów, jako pierwsze jest żeby nie sprzedawać z bonami ale na polskiej wiersji jezkowej wyjezdza to poza ekranik bota ;)

Dlatego, że wyjeżdża poza ekranik bota nie widziałem tego na polskiej wersji więc się nie spinaj, można wszystko spokojnie załatwić. Po co od razu te nerwy ? ; )

yqwe5r.png
Opublikowano

"Raczej nie ma..." Ehh makaveli19 jeżeli nie masz pewności nie dodawaj zbędnych postów. Opcja jest i była dostępna we wcześniejszych wersjach. Co do jej poprawnego działania autorzy nigdy nie dawali 100% pewności. Pojawiały się posty o błędnym działaniu dlatego nie radze do końca temu ufać...

Opublikowano

no wlasnie ;) wczoraj tez bylem przekonany , ze to ta funkcja lecz zostawilo mi pusty ekwipunek . Wiec albo nie dziala albo jakies bledy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...