Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] CHEATA DO ODPALENIA 2 POSTACI NA 1 KOMPIE

wsx97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam cheata, programu za pomocą, którego będę mógł odpalić 2 różne konta (postacie) na jednym komputerze.Próbowałem M2BOB, lecz on wywala z 1 postaci.Potrzebne jest mi to, aby przerzucić EQ do dropka.

Proszę o pomoc daję like :)

Opublikowano

Jeżeli chcesz odpalić dwie postacie na tym samym koncie to muszę cie zmartwić, nie ma takiej mocy która udostępniłaby to zwykłemu użytkownikowi, natomiast jeśli chcesz odpalić 2 postacie na 2 różnych kontach jedynie w celu przełożenia itemków, bez problemu odpalasz metin2 normalną ikoną dwa razy. ;))

yqwe5r.png
Opublikowano

Chodzilo mi o m2bob, gdy włączam 2 konta (2 różne postacie) to mi wychodzi z jednej i odpala na nowo i tak w kółko. Spróbuję tego sandboxa

Opublikowano

eeeejjj :D robisz to taak za klikasz ikonke metina (włanczasz go ) on sie ładuje a ty na dole w pasu ( tam gdzie jest gg ) masz jego ikonke , klikasz na nia lewym przyciskiem myszy i dajesz ustawienia przeustowasci czy jakos taki i klikasz bez ograniczeń :D , jak nie rozumisz pisz gg 43233780

00285a1e28.jpeg

Pomogłem ? Daj " Lubie To " .

Pisać na gg ( 43233780 )

Opublikowano

Chodzilo mi o m2bob, gdy włączam 2 konta (2 różne postacie) to mi wychodzi z jednej i odpala na nowo i tak w kółko. Spróbuję tego sandboxa

Metin2Bob to da się tylko 1postać na raz

fea.gif

Opublikowano

Jak nie możesz to po prostu zrób 2 foldery z metinem i odpal 1x metka z 1 folderu i 2 metka z 2 folderu i podziala Ps. nie da sie odpalić 2 postaci z 1 konta

asd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...