Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skarga na administrację

Lyons

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Chciałbym zgłosić skargę na 3 administratorów:

-Omek

-Enzil

-MrPiotrek122

Pierwszym idiotą jest omek, nie umiem nazwać tego inaczej. Dla czego?

zewx.jpg

Oczywiście post został skasowany, co w nim było? Była poprawiona prezentacja serwera + dopisek zapomniałeś ip dostać. To jest powód na blokadę? Uprosić się nie mogłem o zdjęcię warna i blokady. Oto zdejmowanie blokady przez adminiów:

kivh.jpg

To nic, odczekałem tą godzinę (blokada była na 24h) ale nadal nie mam zdjętego 5%...

Pierwsza blokada:

wolb.jpg

Druga Blokada:

inxw.jpg

Trzecia blokada:

kmau.jpg

Czwarta blokada:

oujt.jpg

Co to ma być? Jaja sobie robicie? Odpuściłem to ale tego co dzisiaj się stało nie odpuszczę:

scwm.jpg

Powody:

gcdz.jpg

Link do tematu:

http://www.mpcforum....11#entry4969211

Jest to spam? To co mamy się wypowiadać? Napisałem posta i od razu dostałem warna a inni gorzej spamia i kurwa nie maja za to nic...

Kolejny Powód:

llzc.jpg

http://www.mpcforum....75#entry4972375

Tak tak, zły dział + bez generatora to zabawa w moda, więc miałem napisać piękna prezentacja chodz poliżę Ci dupę....

Jednym słowem, pomagać raportować posty (chciałem oczyścić dział z reklamami cs'a) to jeszcze nasrają na Ciebie. Czekałem miesiąc na zdjęcie kilka % za generator do tej pory się nie doczekałęm, napisałem jedno słowo i warn. Co to ma być? Wielki syf! Jeżeli nic z tym nie zrobicie to ja mam na to wyjebane bo to nie forum tylko jeden wielki syf!!!!

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

1. Jak spamowałeś swoim serwerem w cudzych publikacjach to logiczne, że warn. A Geo i Omek, po prostu pomyłka przy pracy ^,^

2. Mogło obyć się bez warna.

3. Wystarczy raport, a Moderator to poprawi lub napiszę userowi aby takich zmian dokonał, już nie musisz nam tak pomagać - warn słuszny.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

ok, na ostatnie przymknę oko. Co do pierwszego to był serwer autora... Użył starego mojego generatora poprawiłem na nowy, było wszystko jego, jego dane + dopisek ze brak ip. Oczywiście droga administracja nie umie czytać i daje warny + bany jak popadnie. A co tam, jeden user w tą czy w tą to bez różnicy...

@Edit:

Rozumiem raz, ok ale nie kurwa mać co chwilę to już nie jest pierwszy raz. po za tym pomyliłem się? Zabieram przepraszam + odbanowywuje a nie jakieś podchody i zabawy

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

Wszystko jak najbardziej prawidłowe. Ty nie jesteś od upominania innych tylko ode tego jest kid, lub moda lub wyżej. Jeśli ktoś coś źle zrobił to raportujesz, a nie piszesz spamerskiego posta. W tym wypadku to Ty więcej spamowałeś niż inni.

Ps 14 dni za obrazę Omka, nie jest On idiotą.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Jestem idiotą za to, że z bana 24h zrobiłem ci 1h ? Sorki mistrzu, że system banowania jest wadliwy i nie działa poprawnie, ale co ja mogę poradzić ? Do tego dochodzi brak kultury, chamstwo oraz złe wychowanie. Zostałem nazwany "idiotą", niby dlaczego ?

Jestem ciekawy czy znasz definicję słowa "idiota". Tacy ludzie jak ty, to po prostu... ah, ugryzę się w język, nie mam zamiaru zniżać sie do twojego poziomu.

Warn nadany poprawnie. Nie spamujemy reklamami serwerów w cudzych publikacjach .

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...