Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawiecha

BahanPl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem, gdyż kiedyś grałem sobie w Warcrafta III RoC i FT normalnie bez żadnych problemów, nie instalowałem żadnych sterowników, a teraz nagle coś się stało i po kilku minutach gry, komputer mi się zawiesza, robi się czarny ekran i mój PC wydaje dziwne dźwięki hmm ... skrzeczenia ? Czy jeszcze czegoś innego. Moim jedynym rozwiązaniem jest reset.

Opublikowano

Zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej kolego ;)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

No dobra, na starych sterownikach działało potem przestało działać. Tak ogólnie to już sterowniki mam zmienione na aktualne, bo to się stało dość dawno i jest tak do teraz, a dopiero wczoraj naszło mnie żeby spytać się na forum.

Opublikowano

Może komputer się przegrzewa. Przeczyść go. ;)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...