Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 7

Bradas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam na laptopie zainstalowany Windows 7. Chcę zrobić formata, tzn wgrać od nowa system. Mam Serial Number (Keya) i tu moje pytanie.

Czy jak bym pobrał windowsa 7 np. z chomikuj, i przy instalacji wpisał ten mój key to by było legalnie? key by zadziałał bez dzwonienia do supportu microsoftu?

Proszę mi powiedzieć :P

jeżeli tak się nie da, to dajcie jakiś program który usunie wszystko z mojego kompa oprócz plików windowsa (te które były na początku)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Jeśli miał byś key do tej samej wersji którą byś pobrał to tak....

A jak nie masz windowsa... na płytce tylko sam key. to ściągnij zgraj na płytkę i zabotuj.. i wgraj system jeszcze raz razem z formatowaniem dysku i ustalaniem partycji.... . . . .. . . . . . . . .

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Jeśli miał byś key do tej samej wersji którą byś pobrał to tak....

A jak nie masz windowsa... na płytce tylko sam key. to ściągnij zgraj na płytkę i zabotuj.. i wgraj system jeszcze raz razem z formatowaniem dysku i ustalaniem partycji.... . . . .. . . . . . . . .

you don't say ;3

Chodzi mi o to że, jak teraz pobiore windowsa 7 to zadziała ten key co mam teraz zainstalowany?

Opublikowano

Gdzie znajdę dl windowsa 7 professional 64bit PL oprócz chomikuj? :)

btw. da się zrobić formata (tak żeby zostały tylko pliki windowsa) ale bez płyty?

Opublikowano

tak , instalkę zawsze ale nie format

formatują głupcy co nawet nie potrafią przeczytać to co pisze instalator, format dysku to OPCJA a nie konieczność

znajdziesz tam gdzie kupiłeś czyli w laptopie jak masz prof , zresztą windows 7 istnieje jest tylko JEDNA INSTALKA do wszystkich wersji

jak masz key do innej wersji nie ma możliwości uruchomić z tym serialem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...