Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Sposób albo hack na "Fast Skills"

Szkanatos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym sie dowiedziec czy da sie cos zrobic ze skillami i ninji archera tak, by szybciej ich uzywal? Bo taki ninja dagger wali 2-3 skille zanim ja uzyje tego 1 skilla.

Gram na serwerze EliteMT2.

Może trzeba cos pozmieniac w pliku PC albo pc2?

Prosze o odpowiedz :)

76561198093573641.png

Opublikowano

Nie raczej sie nie da ;X. Jedyne co możesz zrobić to full bony na szybkość zaklęcia. To troche Ci przyspieszy skille :)

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Tylko ze wole robic co innego niz taki bon...

Na serio nic nie ma?

Nie znam takiego hacka i na pewno go nie ma, jak już to tylko SpeedHack, który przyspiesza atak, ale nie skille,

aby przyspieszyć skille to tylko i wyłącznie może Ci w tym pomóc bonus 'Szybkość zaklęcia'

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Każda ingerencja lub podmiana plików epk i eix nie pozwoli nam uruchomic metina. Działa jedynie z oryginalnymi. Hack no_delay_skill nie powstał, przynajmniej do gry Metin ;|

Opublikowano

Na serwerze EliteMT2 moge z kazdym PC odpalic gre. Dlatego sie pytam czy moze cos pozmieniac w czasach skilli.

Co?

76561198093573641.png

Opublikowano

szybkość zaklecia ..

A nie :(.

Dowiedzniea,

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

Opublikowano

O sorki nie doczytałem Elite. A więc jest mozliwa zmiana ale nie na plikach PC tylko w plikach tekstowych skildesc i skilltabel z locale_pl. Z tego co mi wiadomo nic ci to nie da, na serwerze również trzeba by było zmienić zawartość skill_proto. Jedyny efekt jaki możesz uzyskać to że na kliencie będziesz widział i mógł używać skille jeden po drugim, jednak obrażenia w tym czasie będziesz zadawał o wartości 1 skilla.

Opublikowano

Polecałbym zrobić bony na Szybkość Zaklęcia i Szybkość Ataku. Powinno Pomóc

922631407524767580852.png

50/100/150/200/250/300/350/400

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...