Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]vista/wifi/lagi

enesik123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pisze do wszystkich z wielką prośbą, o pomoc.. Proszę abyście się wypowiadali i pomagali oczywiście :)

Posiadam windowsa Vista, home basic, może i gówno, lecz jestem z niego zadowolony. Dodatkowo posiadam 2,5 GB ramu, komputer chodzi dobrze, lecz teraz jest problemy z Counter Strikiem.. Posiadam internet WIFI, który zawsze prawie ma full zasięg.

W grze kto wygląda tak że 30 sekund mam pingi po 30-40, a za 30 sekund(około) ping skacze od 200 do 1000.. masakra po prostu, cała gra staje, nie pozostaje mi nic innego jak ctrl+alt+delete i zakończenie procesu hl.exe...

Prosze o pomoc, oraz nie piszcie mi głupot typu = zmień system, zmień neta, i wgl bo napewno jest na to rozwiązanie:)

Opublikowano

No niestety nie ma na to rozwiązania. Nic nie zrobisz mając słaby internet. Tak samo jest z radiówką raz ping po 30, a raz 200. Takie już uroki tego...

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

ale dziwne jest to , ze na poczatku gry masz jeszcze ping normalny przez te kilkanascie sekund.. a potem sie nagle zwieksza. Chociaz coz takie jest WiFi . Ale moim zdaniem od razu chyba by byl wysoki.. Mimo wszystko zmien internet :)

"Podstawowa prawda o ludziach jest taka , ze wszyscy klamia. Jedyna zmienna to to w jakiej sprawie."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...