Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pomocy,ludzie...

sligoth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pomozcie,prosze ... nei wiem gdzie to moglem zAMiescic,tAK wiec wsAdzAm to tutAJ,A wiec jAK widzicie ... A mi sie wciskA jAk nA cAps locku ... to bArdzo denerwuje ... jAK nAciskAm shift to tez mi sAMo wskAkuje A,jAK nAciskAm 1 to mi sie wlAczA windows mediA plAyer,pomozcie,ludzie ... prosze ... to nei sA zArty,to bArdzo denerwuje -.-

Opublikowano

Polecam kupno nowego mózgu bo widzę, że ten już jest troszkę zużyty.

Powinno pomóc.

po czym to stwierdzilesA?? i dlAczego sie wpierniczAsz do postu,skoro nie mASz ochoty pomoc... myslisz ze ten twoj komentArz byl smiesznyA?? lepiej sobie sAm nowy mozg kup ... i przestAn tAKie bez sensowne rzeczy pisAc -.-

Masz wyeksploatowaną klawiaturę, to wszystko :)

Kupuj nową albo zmieniaj gumki pod klawiszami :)

czyli oprocz kupnA nie dA sie nic zrobicA?? ;/ w tym sklepie to juz bedzie 4 zwALonA klAwA jAkA kupilem o-o Albo mAM pechA Albo oni sA zepsuci -.- no nic dzieki ;)
Opublikowano

czyli oprocz kupnA nie dA sie nic zrobicA?? ;/ w tym sklepie to juz bedzie 4 zwALonA klAwA jAkA kupilem o-o Albo mAM pechA Albo oni sA zepsuci -.- no nic dzieki ;)

Nie masz pecha tylko jesteś upośledzony umysłowo chłopcze...

Dlaczego tak stwierdzam, bo takie objawy klawiatury nie istnieją, ot całe wyjaśnienie ;)

86644391422569398124.jpgmostroilovemusic.png
Opublikowano

Używaj klawiatury ekranowej, albo kopiuj sobie literki <lol>

@EDIT

Chociaż czy ja wiem, czy on sobie jaja z nas robi... zauważ że tylko litera A i inne obok się wciskają z dużej.

Patologia w twojej głowie, wyjdź z forum, nie jesteś zabawny - uświadom to sobie.

1323206721-U1.png

Opublikowano

Nie masz pecha tylko jesteś upośledzony umysłowo chłopcze...

Dlaczego tak stwierdzam, bo takie objawy klawiatury nie istnieją, ot całe wyjaśnienie ;)

Weź nie pierdol człowieku bo miałem tak samo, po chuj się wypowiadasz jak nie masz nic do powiedzenia a w dodatku głupoty piszesz?

Btw. Dlaczego go wyzywasz od upośledzonych umysłowo ? Chcesz się dowartościować ? Jeżeli tak to idz na ulicę wyzywaj ludzi a nie

na mpc anonimowo wyzywasz nie mając ku temu żadnych podstaw.

@topic

Nie zalałeś klawiatury ?

HBV27j.png

Opublikowano

Używaj klawiatury ekranowej, albo kopiuj sobie literki <lol>

@EDIT

Chociaż czy ja wiem, czy on sobie jaja z nas robi... zauważ że tylko litera A i inne obok się wciskają z dużej.

no wlAsnie ... tAK jAk bym nAciskAl A z shiftem... jAk pisze szybko to po literze A mi sie nAStepnA tez robi duzA ... to jest strAASznie denerwujAce -.-

Weź nie pierdol człowieku bo miałem tak samo, po chuj się wypowiadasz jak nie masz nic do powiedzenia a w dodatku głupoty piszesz?

Btw. Dlaczego go wyzywasz od upośledzonych umysłowo ? Chcesz się dowartościować ? Jeżeli tak to idz na ulicę wyzywaj ludzi a nie

na mpc anonimowo wyzywasz nie mając ku temu żadnych podstaw.

@topic

Nie zalałeś klawiatury ?

nie,nie zAlAlem pije ostroznie przy kompie ;p jAK nAciskAm cAps,to wtedy A jest mAle A inne litry duze jAk cos ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...