Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie można uruchomić gry.

Przemo_xDDDDDDD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z uruchomieniem gry. Gdy włączam single playera to po filmiku wyskakuje napis:wciśnij jakiś klawisz wciskam i gra się zacina i jedyną opcją wyłączenia jest skasowanie procesu w menadżerze zadań dodam jeszcze, że z kursorem lata te windowsowskie kółeczko, w Multiplayerze mam to samo tylko, że nie mogę wybrać żadnej opcji, ale gra się nie zacina tutaj również lata kółeczko.

Nie bądź lamus daj mi +'sa :)

animals.png

Opublikowano

"kółeczko" czyli ładowanie, mam mniej więcej identiko problem na mw3 :)

zacznijmy od tego czy googl'owałeś problem? Określ się dokładniej, ja wklepe w google i 75% szans, że znajdę rozwiązanie.

Opublikowano

Googlowałem, pisało żeby zainstalować directa z folderu steama, ale to nic nie pomogło gra dalej crashuje. Pisałem także do supportu steama ale jeszcze nie odpisali.

Nie bądź lamus daj mi +'sa :)

animals.png

Opublikowano

Support steam'a może ci mało pomóc jeśli to wina komputera.

Podaj parametry, niestety ja w kompach gustuje tylko żeby pograć, lecz może jakiś spec przeglądający tematy ci powie czy to wina za słabego kompa ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...