Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]m2bob i waithack

barabaszek5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem zapytać czy da się jakoś na m2bobie odpalić waithacka z metin2mod?? mam w folderze zainstalowanego moda z wh i gdy wbijam bez boba za pomoca Metin2ModPL to wh działa a jak odpale metka przez m2boba to nie działa ;/ za pomoc lajki

1390144171-U592769.png

Opublikowano

nielepiej ci auto lura pobrac z metin2mod i wh wlączyc ?? ja tak expilem ;D wlanczasz auto pota auto zbieranie i masz full eq z itemaki pz marmury i nie tylko ;d

Kradne , gwalce i zabijam

azwgvn.png

Opublikowano

Witam chciałem zapytać czy da się jakoś na m2bobie odpalić waithacka z metin2mod?? mam w folderze zainstalowanego moda z wh i gdy wbijam bez boba za pomoca Metin2ModPL to wh działa a jak odpale metka przez m2boba to nie działa ;/ za pomoc lajki

Zainstaluj najnowszego metina zaktualizuj wraz z Hackshieldem, zainstaluj najnowszego kamera (02.08.2012) pózniej m2bob 1.4.5 ze wskazaniem na metin2client.bin z folderu z kamerem i odpalasz przez m2bob. Po wciśnięciu F6 masz MH z kamera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...