Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Czołg KW1S zbyt często się pali;[

Skipper_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.Nie chce wydawać kredytów na wyposażenie bo nie mam złota żeby zdemontować i dać do następnego czołgu.Jakieś taktyki?

xxx

Opublikowano

Masz pecha on nie jest taki wadliwy. Szansa na pozar wynosi tylko 20% po prostu pech. Widocznie ludzie maja dobre skiny gdzie strzelac. Gasnica nie jest za zloto, kosztuje tylko 3000 kredytow, a systemu gasenia za golda nie warto kupywac.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

A już nie będe zakładał nowego tematu to takie pytanko:jak grać IS em żeby mieć jak najszybciej zdobyć to działo za 16k expa? bo zawieszenie kupie z wolnego expa bo szybko sie zbiera.No i jak bede mieć to dzialo za 16k expa to bedzie lepiej mi sie grac.to jak najszybciej zdobyć to działo?

xxx

Opublikowano

Grind na chama trzeba. Co do gry to po zagraniu 100 bitew + nauczysz sie. Nie wiem ja zawsze gralem usa jak zmienilem na ruskie to byl cud miod i jakos bez taktyki dawalem. Jezdzij z druzyna nigdy jako pierwszy i bedzie git.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

@up

Tyle że do tego działa potrzeba najnowszej wieży :(

Teraz KW1S wbiłem 800 free expa i 16k expa :D w 1 dzień świetne te działo ale długo przeładowuje

xxx

Opublikowano

Próbuj za wszelką cenę chronić miejsce gdzie znajduje się zbiornik i amunicja. Grałem tym czołgiem i przez ponad 100 bitew, zapalił się raz może dwa razy. Zależy wszystko od taktyki...

Opublikowano

KW-1S faktycznie pali się częściej (takie mam odczucia; możliwe, że spowodowane to jest niskim pancerzem, przez co pociski przebijają na wylot cały czołg + silnik). Postaraj się grać w takie jakby wystawianie się zza przeszkód - strzał, a następnie chowasz się. Powinno to utrudnić trafienie w silnik, który cały czas będzie schowany za przeszkodą.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...