Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TABLET OVERMAX OV-TB-01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,zastanawiam się nad kupnem Tabletu Overmax OV-TB-01 , mam pytanko, nigdy w życiu nie miałem Tabletu , co można na nim robić, czy jest godny polecenia? czy są jakieś gry dla rozrywki?

Cena to 150 zł , jak myślicie warty swej ceny?

Bardzo proszę tylko o wypowiedzi na temat.

Z góry dziękuję.

Pozdrawiam !

Opublikowano

Nie czytałeś nic o tabletach? Tablety nadające się do użytku zaczynają się od kwoty 800+ zł, z takim klatkującym menu to wiesz :D

11hbhnt.png

Opublikowano

Nie czytałeś nic o tabletach? Tablety nadające się do użytku zaczynają się od kwoty 800+ zł, z takim klatkującym menu to wiesz :D

A ty chyba nigdy się nie bawiłeś tabletem. Ja mam za 369zł i go sobie chwalę. Goclever A73 lub jego klonik Vedia X7+ plus dobry sofcik z pewnego forum i rewelacja.

I nie polecam overmaxa dużo mają z nim problemów.

@Edit

Aha i jeszcze jedno uważaj jak kupujesz goclever (jeśli masz zamiar), która to wersja hardware 1,2 są ok. Ta trzecia sprzedawana obecnie ma problem z gniazdem mini usb. Szukaj używek i zapytaj o numerek na tyle tabletu.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Dobra panowie , dzięki za informacje ,ale mogę jedynie kupić tego ? gdyż ? nie chodzi o sprawy pieniężne chce pomóc kumplowi po prostu , i tylko was się pytam , co mogę na nim robić np. ? wiem że ma wifi (przegladanie neta) , dotykowy itp. ?

Opublikowano

Wierz w te swoje "Jabuszka" (czyt.apple)

W takich za 300/400 zł można takiego softa wgrać przy którym apple wysiada ;)

86644391422569398124.jpgmostroilovemusic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...