Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam][Samsung Avila] Widget CPU Meter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

od razu mówię, że nie jestem pewien, czy to dobry dział, ale chodzi w pewnym sensie o gry więc chyba tak :P

a więc tak... Kupiłem ostatnio Samsunga Avile GPS, najnowszy soft.

Rzecz w tym, że potrzebuję pomierzyć użycie CPU i RAM - do tego służy plugin CPU Meter, miałem go gdzieś na dysku, lecz nie mogę go znaleźć.

Szukałem również w Google, lecz nic nie znalazłem.

Posiadaczy tego widgetu proszę o przesłanie go.

Z góry dziękuję.

897771404427433574016.png

Opublikowano

Nie wiem jak w takim telefonie może być prawdziwie mierzony CPU i RAM, skoro to stoi na javie o.O

Jeśli nawet coś takiego istnieje, to dla szpanu. Prawdziwiej ilości Ci nie poda.

@top.

Szukałem po google, były z 3 linki i powygasane, więc musisz liczyć na hojność ludu.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano
Nie wiem jak w takim telefonie może być prawdziwie mierzony CPU i RAM, skoro to stoi na javie

Nie rozumiem, co stoi na javie?

Na javie to są gry, a do mierzenia obciązenia CPU i RAM jest widget :P

Jeśli nawet coś takiego istnieje, to dla szpanu. Prawdziwiej ilości Ci nie poda.

Wydaje mi się, że to nie tylko dla szpanu - w testach telefonów jest często używany, zazwyczaj w testach "Ile gierek da się odpalić" ;D

Ale miło jest mieć coś takiego na pulpicie telefonu ;P

@Topic

Mi został tylko screen po tym pluginie ;C

Hm.. może poszukam na stronie Samsunga, ponieważ odkryłem widget, który daje możliwość pobierania widgetów z Samsunga, ale tak się nieszczęśnie składa że zainstalowałem najnowszego softa z orange, a wcześniej miałem z T-Mobile i sieć też mam z T-Mobile i chyba przez to nie może mnie połączyć z siecią ;/

897771404427433574016.png

Opublikowano

@up

To nie jest tak, ze na javie stoją gry. Avila pracuje na javie, a np. SG2 na androidzie.

Wydaje mi sie ze to troche bedzie kancić w sprawdzaniu.

Ile gierek da sie odpalic... na avili tylko 3 na raz więc po co to.

image.png 

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości moim zdaniem aby na avili była mozliwośc monitorowania CPU i Ram'u ...

Miałem i wiem że po odpaleniu muzyki jest już sieczka :P i nie da się za bardzo robić co innego...

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Java to nie tylko gry i aplikacje, to także system do starszych telefonów.

Systemy w telefonach: Java, Symbian, Windows Phone, Android, Bada. Chyba tyle jest takich najpopularniejszych, o których można coś słyszeć.

Co do wigdetu, odpalania gier i tej muzyki.

Czysty telefon odpali Ci z może i z 3 gry ale co z tego, skoro będzie mulił jak ch*j. Do tego, jeśli odpalisz muzykę to ledwo włączysz MOŻE jedną grę, a o pisaniu SMS + muzyka + gry zapomnij. Widget wyświetlać Ci może dane na podstawie uruchomiono 2 aplikacje to będzie tyle i tyle mniej ramu. Innego wytłumaczenia chyba nie widzę.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...