Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]m2bob 1.4.5

ArabPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

włączam bota loguje mi się i wyskakuje okienko

HACK_SHIELD_UPDATE_EROR

jak tego "kurestwa" sie pozbyć ? ;d

dam +

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Dzisiaj chciałem zrobić swojego dropka na 2 koncie.Niestety, gdy włączam 1 postać z full eq, a następnie loguje botka.Jedno okno się zamyka i zostaje tylko 1 postać.Mam pytania dotyczące tego problemu.Powiedźcie mi czy da się zapobiec wyłączaniu 1 postaci? Chciałbym przeżucić dobre eq na dropka, lecz nie mam jak przez te wyłączanie.

Błagam o pomoc :)

Opublikowano

włączam bota loguje mi się i wyskakuje okienko

HACK_SHIELD_UPDATE_EROR

jak tego "kurestwa" sie pozbyć ? ;d

dam +

Widocznie nie masz czystego Metinka, usuń go lub skopiuj - jeżeli posiadasz - folder z Metinem na którym nic nie kombinowałeś, ostatecznie zainstaluj na nowo Metinka, spatchuj go, przejdź HackShielda i dopiero instalka M2bob i wskazanie binki z czystego folderu.

Opublikowano

Zpatchowałeś metina po reinstalce? Zaloguj się po reinstalce na czystego metina, później go wyłącz i dopiero zainstaluj m2bob-a.

Opublikowano

ja spatchowalem i niby sie otwiera wszystko ladnie pieknie ale za 4 razem dopiero... i niestety wywala

@ a i otworzyłem w okienku Aqua Graphite

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Czyli już działa, oprócz tego, że kicka? Problem z kickaniem, autopotowaniem i okienkami błędu pojawia się u większości uzytkowników M2bob co będzie poprawione w kolejnej wersji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...