Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]M2BOB1.4.5 - Error

zbikol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Macie też tak, że po paru minutach bocenia wyskakuje wam błąd, a zaraz za nim kolejny i tak w nieskończoność?

Wyskakuje on co chwilę co jest dosyć uciążliwe.

Może jakieś porady jak się tego cholerstwa pozbyć?

Opublikowano

Dzisiaj chciałem zrobić swojego dropka na 2 koncie.Niestety, gdy włączam 1 postać z full eq, a następnie loguje botka.Jedno okno się zamyka i zostaje tylko 1 postać.Mam pytania dotyczące tego problemu.Powiedźcie mi czy da się zapobiec wyłączaniu 1 postaci? Chciałbym przeżucić dobre eq na dropka, lecz nie mam jak przez te wyłączanie.

Błagam o pomoc :)

Opublikowano

Wiem jak to zrobić ... Musisz czekać na nową wersje bo nic ci innego nie pomoże :-)

Opublikowano

Czy oni wgl. wiedzą, że coś takiego się dzieje??

Ten Bot jest wielkim błędem!

-Ciągle wyskakuje błąd

-Do tego postać czasem nie poci

-Pare min temu zalogował się bot, po czym ekran metina zaczął się migać a bot biegnąć gdzieś przez ściany...

Podziwiam ich za to, że potrafią zrobić takiego bota, ale proszę Was...Czemu dają wersje 1.4.5, która ma niby działać, bez przetestowania jej...

bez youtuba

Opublikowano

Nie podoba sie? nie uzwaj proste. To nie bot dla dzieci ktore chca wbic lvl i pro elo elo eq ^^.

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

Nie podoba sie? nie uzwaj proste. To nie bot dla dzieci ktore chca wbic lvl i pro elo elo eq ^^.

Opanuj się, on szuka pomocy na ten błąd i mogą ludzie od czasu do czasu narzekać nie usprawiedliwia jednak to twojego zachowania, jeżeli chcesz dodawać kolejne takie posty to nawet forum nie odwiedzaj.

Przechodząc do pytania, tak innym użytkownikom też to wyskakuje, musimy czekać do następnej wersji ponieważ coś jest nie tak ; )

yqwe5r.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...