Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Pliki serwerowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktos mógł by mi dac pliki (chodzi o baze MySql z wgranymi plikami rykox v2? (Ostatecznie mzoe być v1) chodzi o to zebym zalogował sie do bazy , zminił IP i mógł kozystac z serwera. Sam nie umiem wgrac plików ponieważ mam same błedy . Gdy ktos wstawi na upload prosze o link . Będę bardzo wdzieczny i na pewno wynagorodze to.

Opublikowano

Jejku to jest takie banalne -.- sciagnij pliki by barad i podniem foldery proste -.- ?

Pliki badar mają CRC a up. bez CRC wygasł.. a od Taki_Nieśmiały mi nie działaj . poprostu nieumiem tego zrobic . Mogłby kto to zrobic sa mnie nie? wynagrodze +.
Opublikowano

@UP. Przecież jest tyle reuploadów plików by badar.. Nie możesz z któregoś pobrać? -.-

Jak pisałem wtzej NIE UMIEM TEGO WSADZIC! zawsze mam jakies błedy bład łaczenia sie z serwerem itd. zawsze cos zle robie a ktos by mógł to zrobic za mnie prawda?.
Opublikowano

jak jego plików nie możesz wkleić bo masz błędy łączenia z FTP/mysql itd. to innych plików też nie wkleisz , też miałem kiedyś problem z tymi plikami , nie mogłem się połączyć , przyczyną były złe passy do FTP ;)

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...