Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][1.3.1!]XCrafters - Survival + gildie

tomash9966

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

DANE SERWERA

IP: xcrafters.pl

TEAMSPEAK: xcrafters.pl

ILOŚĆ SLOTÓW: 150

ILOŚĆ PAMIĘCI RAM: 8GB

KRÓTKI OPIS

Szukasz serwera, gdzie gra nie jest zależna od administracji? Szukasz serwera, gdzie możesz wybrać kim chcesz być?

Właśnie trafiłeś na właściwy serwer! XCrafters to serwer survival z frakcjami. Możesz dołączyć do frakcji lub ją założyć, aby ruszyć na podbój świata.

Serwer posiada ogarniętą administrację, dzięki, której gra jest uczciwa. Grę na serwerze kreują gracze!

Wszystkie inne informacje znajdziesz na spawnie oraz na naszej stronie. Survival 100%!

337155_507260022632747_161640410_o.jpg

Opublikowano

Tak serwer działa. Jeśli chodzi o lagi chciałbym zaznaczyć, że bukkit na, którym stoi serwer jest testowy. Myślę, że w ciągu tygodnia będzie wszystko ogarnięte.

Opublikowano

PRZECZYTAJ ZANIM WBIJESZ!

Stanowczo odradzam ten serwer, grałem tam dość przez długo czas z kuzynem. pięknie się rozbudowaliśmy do czasu gdy nie napadła nas gildia moderatorów...kuzyn rozwalił jednego mieli eq wyenchantowane na maksa, ale to nic, ja się zamurowałem wraz ze skrzynkami, nie mieli do mnie żadnego dostępu fizycznego, podemną był kolejny pokój, sufit grubości 1 kratki, i nagle ktoś kto był w tym pokoju podemną zaczął otwierać moje skrzynki do których nie miał fizycznego dostępu i mnie okradł...był to moderator...wiem że tak się da jest taka opcja na nodusie że na freecamie można w pewnej odległości skrzynki opieprzać, NA MOICH OCZACH MODERATORZY AMATORZY OKRADLI MNIE, zacząłem wołać do headadmina ale gdy mu powiedziałem kto ma czity nastała cisza, zacząłem się kłócić z tymi moderatorami na czacie bez żadnych wyzwisk, oni oczywiście uważali że czitów nie mają, dostałem bana z powodem "ochłoń" , poza tym więszkość z nich miała vipy więc mieli homy, ale był jeden gość co nie miał vipa i nie mógł się tepnąć do swojej siedziby ponieważ byliśmy w stanie wojny i nie mógł f homa zrobić, po chwili jakimś cudem się tepnął, a na czacie przez chwile narzekał że nie może, zapewne tepnął go jeden z moderatorów, odradzam ten serwer, admini z tego co wiem są młodzi a moderatorzy to gówniarze którzy czitują zamiast pilnować porządku, w ogóle co to za administracja która daje sobie itemki i walczy z graczami nieuczciwie?! Nie wbijajcie tam chyba że chcecie mocno pogrifować i zniszczyć co się da!

Opublikowano

Rybeusz. Jest to prawdopodobnie wina Pawelaka, który wkradł się na konsolę i dał sobie OP. Został on permamentne zbanowany. Jedynie mogę cię przeprosić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...