Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

40Lv

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj zaczełem gre na pl i w nocke wbilem 40lv od 0 zaczynałem dorobilem się fms +9 reszta lipa smiert +4 bojowa +6 zelak +7 buty od 29 jakos tak +5 naszyjnik braza kolce +7 z ebo all

kon 1lv postac jest na s1 /co mam robic na 40lv ?dalej expic ? jak by cos full is ;P pd+rekawica+ten medal ze exp nie spada+medal bohatera +rekawica do yang / aura m2 berek m1

za wysoka sygnatura

Opublikowano

zrobiles to jak glupi i bez pomyslu. teraz na 40 lv z takim eq nic neie zdzialasz.

Balmora.pl - stupify 86 Lv OFF

Ravia.eu - stupify 35 Lv ON

Opublikowano

Właśnie expiłeś na pałę zamiast podropić trochę ... ja dropiłem i w 4 dni mam 42 lvl riba +9 śr 14 um 1 z kd potwora+4, ebo +8, żelka +8, Lwia +6 2k hp, buty na 29 1,5k hp, naszyjnik z bial. zlota +8 2k hp, i srebrna branzę +8 ... a teraz z takim eq na takim lvl to lipe masz bo nawet nie podropisz ;p zrób sobie lwią +6/7 5kątną +6/7 żelka +6/7 i idź do m2 wbij 30 lvl(najlepiej bijąc tylko metki) nowa postacia, i na 30 lvl przerzuć sobie fms na tego dropa, znajdź gildie do oddawania expa i bij metki w m2 przez kilka dni, i oczywiscie codziennie wbijaj na ten 40 lvl i rób tylko misje na konia dopóki nie zrobisz boja. I w tym czasie co bedziesz robił boja powinieneś bez problemu zarobić na metkach na dobre eq. Na moim eq bez problemu ściągam spota w światyni, aura m3 wirek m1

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Kup yangi, nadrop medali i rób boja, bo na 40+ lvl'u granie bez boja jest śmieszne. Możesz też (po zrobieniu boja) pójść na metki 45 lvl może coś ciekawego dropnie.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

A ja ci powiem tak zrob dropa 35 fmsa masz juz a to ci do szczescia jest potrzebne, i teraz poprostu chodzisz na metki m2

Opublikowano

Rękawica na dropka i do m3, na medale do lochu lub metki w m2... Inaczej nie masz co grać... Zrobiłeś duży błąd tylko expiąc i nie myśląc co będzie dalej... ;)

Opublikowano

Najlepszym rozwiązaniem na drop jak nie masz boja ani za dobrego eq jest po prostu łowienie ryb a jak się boisz używać fishbota to nie używaj i normalnie łów ryby ;)

Opublikowano

eq zrobiłem takie

Zelak +9

smiertelna +7

bojowwa tarcza +9 czeka tarcza od 41 +7 nno 8sila

byty 29lv z odp strzaly +9 1.5k pz

srebna braza +6

ebo kolce +7

naszyjnik jedeitowy +9 jakoś tak

i 7lvl konia

za wysoka sygnatura

Opublikowano

oj oj kłamiesz cos... Podobno 1 sierpnia zacząłeś gre, a już masz 7 lvl konia, tak jak można robić misje raz na dzień. I takie eq w tak krótkim czasie musiałbyś być zupełnym no-life

Opublikowano

oj oj kłamiesz cos... Podobno 1 sierpnia zacząłeś gre, a już masz 7 lvl konia, tak jak można robić misje raz na dzień. I takie eq w tak krótkim czasie musiałbyś być zupełnym no-life

Ja konia mogę robić czasami 2 razy dziennie np o 7 rano i o 22 wieczorem :)

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

tak zaraz ss dam kase na eq uzbieralem na perelkach z szkat miliona troche na is wydalem

konia robiłem tak o 6 rano potem 18 i tak ciagle

beztytuuJ_rqxqsse.JPG

za wysoka sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...