Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Numer do...

xxXdywanXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pier*ole. Mam problem, bo zamiast wysłać sms'a z numerem do pobrania pliku, to kliknąłem przypadkowo inną cyferkę i co? I napisałem sms'a chyba do jakiejś "agencji towarzyskiej", a teraz takie pytanie: będą mi dalej pisać i czy te sms'y będą płatne? Bo za jednego co teraz wysłałem zabuliłem jakieś 4zl.

Numer jakby kto chciał: 73956

Łojojoj xD

https://www.google.pl/#hl=pl&prmdo=1&sclient=psy-ab&q=73956+koszt+sms&oq=73956&gs_l=hp.3.0.0i30j0i7i30j0i30j0i7i30.0.0.7.0.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0...0.0...1c.OffkmJ6FJCA&pbx=1&prmdo=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=d4e3212422a8722f&biw=1280&bih=923

sygnaturaaa.jpg

Opublikowano

Ja pier*ole. Mam problem, bo zamiast wysłać sms'a z numerem do pobrania pliku, to kliknąłem przypadkowo inną cyferkę i co? I napisałem sms'a chyba do jakiejś "agencji towarzyskiej", a teraz takie pytanie: będą mi dalej pisać i czy te sms'y będą płatne? Bo za jednego co teraz wysłałem zabuliłem jakieś 4zl.

Numer jakby kto chciał: 73956

Łojojoj xD

https://www.google.pl/#hl=pl&prmdo=1&sclient=psy-ab&q=73956+koszt+sms&oq=73956&gs_l=hp.3.0.0i30j0i7i30j0i30j0i7i30.0.0.7.0.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0...0.0...1c.OffkmJ6FJCA&pbx=1&prmdo=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=d4e3212422a8722f&biw=1280&bih=923

Ludzie, odpisujcie, bo teraz ślą do mnie te sms'y jak po*ebani z tego burdelu

sygnaturaaa.jpg

Opublikowano

Dzwoń do operatora, ażeby ci anulował tą usługę. ;)

Zadzwonię, ale to jutro i chyba się obrazili na mnie, bo już nic nie piszą. Może przestali? :F

sygnaturaaa.jpg

Weteran
Opublikowano

Nie wiem jak jest w heyah, ale w play można się zalogować na stronie na swoje konto i wyłączyć tego typu biuletyny, próbowałeś takim sposobem?

1329036830-U154499.png
Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Prawdopodobnie beda przychodzily 3smsy dziennie po 2zl + vat kazdy.

Nie ma to jak snuć słodkie przypuszczenia <3

@Top

Skontaktuj się z operatorem - on odpowie Ci na każde pytanie natury telefonicznej.

Opublikowano

Nie ma to jak snuć najgorsze przypuszczenia <3

@Top

Skontaktuj się z operatorem - on odpowie Ci na każde pytanie natury telefonicznej.

Dzisiaj przyszły jakieś 2 i mam szczęście, bo darmowe, nic mi z konta nie ubyło. Teraz spróbuję zablokować to w telefonie, bo mam taką możliwość, a jak nie, to dzwonię do operatora.

Dzisiaj przyszły jakieś 2 i mam szczęście, bo darmowe, nic mi z konta nie ubyło. Teraz spróbuję zablokować to w telefonie, bo mam taką możliwość, a jak nie, to dzwonię do operatora.

Wyczaiłem, że na stronie heyah można też anulować tą usługę :D Ale chyba coś długo to będą robić, bo ciągle jest "w trakcie zmiany statusu"

sygnaturaaa.jpg

Opublikowano

1343980073-U107750.jpg

xD

HAHAHAHAHAHA! Ale już nie będą, bo zablokowałem w telefonie i na stronie anulowałem xD

--------------------------

NO KU*WA! Przeginać zaczynają, teraz piszą z innego numeru, popier*oliło ich?

sygnaturaaa.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...