Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kilka pytań

Admax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki mały problem wgrałem sobię jailbreak ale więzniowie mają na start broń. Co mam zrobić aby ich nie mieli?

Mam mikrofon i jak ja naciskam K to nikt mnie nie słyszy i nie pokazuje nicku tego kto trzyma K

To są jakieś mody do tego czy co? i jak je zainstalować w ftp?

Chcę też dodać chowany i ganiany ale nie wiem gdzie pobrać i jak to wgrać?

Liczę na szybką odpowiedź.

Nie moc silnika, lecz Technika robi z ciebie zawodnika

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

Chowany/Ganiany MoD mozesz pobrac na tym forum, wystarczy poszukac w dobrym dziale.Co do mikrofonu, moze poprostu masz wylaczony allatk < wpisz w console [~] "amx_cvar sv_alltalk 1" co do broni, to z tego co wiem, to plugin "jailbreak" ma juz ustawione, ze bronie znikaja, wiec raczej nie wgrales jaila na serwer -_- . Sciagnij sobie Total Comander i poszukaj poradnikow ;)

Opublikowano

Chowany/Ganiany MoD mozesz pobrac na tym forum, wystarczy poszukac w dobrym dziale.Co do mikrofonu, moze poprostu masz wylaczony allatk < wpisz w console [~] "amx_cvar sv_alltalk 1" co do broni, to z tego co wiem, to plugin "jailbreak" ma juz ustawione, ze bronie znikaja, wiec raczej nie wgrales jaila na serwer -_- . Sciagnij sobie Total Comander i poszukaj poradnikow ;)

Ja mam wgraną mapę jailbreak a moda jakoś nie mogę wgrać bo w panelu na hostingu nie ma JailBreak do wyboru tylko DeathRun, Gun Game, Steam, 47/48+amx 1.8.1, CODMOD, a JailBreak nie mam.

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

Po prostu zablokuj buyzone i nie kupi ani ct ani tt broni, proste ?? owszem.

Nie chodzi mi o buyzone, bo oni mają na start colta nóż itd.

sygnaturkaa.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...