Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] mph ghetto sXe

pa221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poniewaz uruchamiam ghetto i wyskakuje mi problem:

Aplikacja nie zostałą właściwie uruchomiona (0xc0000018). Kliknij przycisk OK, aby zakończyć apliakacje.

PLEASE HELPI!!!!

MAM windows7 i uruchomiam jako admin i nic !

Opublikowano

Edytuj na przyszlosc posty.

Sprobuj jeszcze raz sciagnac. Masz zainstalowanego frameworksa ? Ten plik jest w winrarze czy nie ?

UP z frameworksem mnie uprzedziles :D

"Podstawowa prawda o ludziach jest taka , ze wszyscy klamia. Jedyna zmienna to to w jakiej sprawie."

Opublikowano

Dobrze, sorry ze zasmiecam wam postami o pomoc, jezeli tak nie mozna to oks..., i teraz zaistalowalem frameworksa 4 i dalej ten sam blad uruchomilem jako admin i ze zgodnoscia Windows XP (service pack 3) dalej nic.. dziekuje za pomoc.

Opublikowano

thegod

Koleś nie życzę Sb wyzywania od downów Mnie i GregHouse'a. Ty taki jesteś mądry.? Wszystko wiesz na temat Cs'a.?

Szczerze wątpie. Jeżeli jeszcze raz przezwiesz mnie albo GregHouse'a zgłoszę cie do Moda o obrazę.

Opublikowano

to zainstaluj wszystkie wersje, nie mam kontaktu z twórca tego haxa to nie wiem na jakiej pracował.

@xp fail zamknij jape, miałem na myśli ile ma bitów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...