Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kilka modów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak jak wyżej zainstalowałem sobie kilka modów jeszcze na 1.2.5, a mianowicie:

-red power 2

-industrial craft

-not enough items

-minecraft forge

-i kilka potrzebnych do modyfikacji jak mod loader

I wszystko pięknie ładnie działa tylko że po jakimś czasie save stworzony tylko do testowania ulega uszkodzeniu i minecraft crashuje. Jak ktoś zna rozwiązanie to pisać i z góry dzięki <_<

Opublikowano

mod loader gryzie się z minecraft forge ponieważ w minecraft forge automatycznie jest wbudowany mod loader stworzony przez nich a jezeli wgrałeś też equivalent exchange jeżeli tak to się piszę to prawdopodobnie masz złą wersje minecraft forge jaka jest do tego potrzebna radze pobrać starszą wersję tej modyfikacji właśnie equivalent exchange a jeżeli naprawdę chcesz najnowszą polecam paczkę wichu1993 użytkownika z YouTube który kręci filmiki z tej paczki liczę na łapkę

przepraszam za błędy w nazwach modyfikacji :D

Jeśli Pomogłem daj lajka :)
http://www.youtube.com/user/OnlyTrueAqua << Zapraszam Moje kontoYouTube ;)

Opublikowano

Minecraftowicz8 dzięki sprubuje coś pokombinowac ale dziwi mnie to ze po włączeniu dziala bo przez chwile gralem

@edit nic nie pomogło nie wgrywałem mod loadera ale i tak kazdy świat po stworzeniu jest bulid terial dojdzie do końca i save chunk i crash

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...