Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dota 2 Key GiveAway ?

Atomek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xxx

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Ja wypełniłem (bez starania) i po tej ankiecie 1. nie dostałem 2., było napisane, że nie ma dla mnie żadnej innej i nic się nie zrobiło na tej stronicy.

Mógłby ktoś podać poprawne wypełnienie :)

fb.com/myrodj

Opublikowano

Szczerze mówiąc, ankietach zarabiają, ale nic nie ma za free. Wypełniłem i do 5h ma być na steamie :) Jak będzie dam edita.

@EDIT !

Już mam. Doszła dość szybko. Jestem pod wrażeniem ;) Wystarczy wypełnić ankietę. Jak chcesz pomocy z tym to pisz na gg; 10560458

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Mi dojebało że ich system bezpieczeństwa wykrył że mogę być zaangażowany w nielegalną działalność muahahahah beka w ch*j xD

Opublikowano

@vRs

tyle ze tu dostajemy dote w ciagu 30min - 1 dnia.

@topic

Mozna 1 Dote tylko na osobe. :(

@NEWS

Na stronie pojawił się AIM Supportu, prosze: stevejackburry

76561198009257917.png

Opublikowano

No jak to niby działa, skoro te ankiety to oszustwo, nigdy nie sa dostępne, zawsze. Jesli wiesz jak to zrobić, to napisz mi na PW.

76561198021931063.png

Akceptuje każde zaproszenie do znajomych...

Masz problem, nie wiesz co zrobić? Napisz, postaram się pomóc...

Pozdro Shiven :P

20 postów - TAA

50 postów - TAA

75 postów - TAA

100 postów - TAA

125 postów - TAA

150 postów - TAA

200 postów - NIEE

Opublikowano

@ShivenPL

ankiety sa po to aby zapobiec spamowi aby boty nie kradly keyi... Nie kazda oznacza oszostwo. Sprawdz potem komentuj

76561198009257917.png

Opublikowano
@ShivenPL

ankiety sa po to aby zapobiec spamowi aby boty nie kradly keyi... Nie kazda oznacza oszostwo. Sprawdz potem komentuj

Gdyby to był jedyny powód, zrobiliby captchę. Z ankiet rzeczywiście mają kasę, ale na pewno nie na tyle Dot.

Obejrzalem całą stronę, mają tam YangHacki i tego typu rzeczy. Beta Kaye do Smite i CS:GO. Od kilku godzin "dostępność" kluczy się nie zmieniła.

No i zastanawia mnie sposób przekazania klucza.

1. Click "Give me Key"

2. Follow the prompts.

3. Write your Steam ID.

4. Look for you Game Library on steam :)

Opublikowano

pierw sprawdzajcie. Dostepnosc sie nie zmienila, tez zauwazylem... na koncu dostajemy formularz wpisujemy steam id i koniec. Moze przyokazji na ankietach zbija kase no trudno. Ale ankiety typu pobierz Babylon, to chyba nie problem ? Lepsze to niz czekanie na steamie na keya... Chyba ze lenistwo wam nie pozwala. C?ż... Dostajemy GIFTem od niejakiego Steva Johnburry ;)

76561198009257917.png

Opublikowano

Zle cos robisz moze ?? A masz ankiete z nr. telefonu ? Moze uzyj proxy amerykanskie

76561198009257917.png

Opublikowano

To jest tak :

wchodze na stronke, klikam w to :give me key: i następnie wyskakuje okno z reklamą:

39558067199322955435.png

xD like a boss

Potem klikam w to co jest na strzałeczce i mam taką ankiete :

74180784313155651171.png

Wypełniałem syf jakiś inny, wchodząc w history i coś tam więcej reklam było, ale wszystko zrobiłem, wyskoczyło że mam szanse na telefon i kurwa chuj nic się nie działo ani tam ani tu.

fb.com/myrodj

Opublikowano

@vRs

tyle ze tu dostajemy dote w ciagu 30min - 1 dnia.

Niestety w moim przypadku dłużej "próbowałem" zdobyć DotA 2 dzięki programom, ankietom i fałszywym kodom niż zrobić ankietę na steam żeby dostać Dote ; ) dlatego dla mnie to marnowanie czasu :)

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

KOLEJNE OSZUSTWO ,GDY KTOŚ WYSYŁA SMSA TO ZABIERA MU OKOŁO 10 ZŁ TYGODNIOWO Z TELEFONU (BO ZGADZA SIĘ NA SUBKSRYBCJE) , NIEZŁYCH KŁOPOTÓW MOŻNA SOBIE PRZEZ TAKIE STRONY NAROBIĆ , P.S PROSZĘ O BANA DLA TEGO UŻYTKOWNIKA (PERM) CIĄGLE SPAMUJE TYMI STRONAMI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...