Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Wiecej ankiet w sponsorpayu.

kocisz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zaczynamy :).

1. Otwieramy przegladarke.

2. W googlach wpisujemy "hide my ip".

3. Klikamy pierwszy link i pobieramy.

4. Instalujemy.

5. Uruchamiamy i robimy jak na tym filmiku : http://www.youtube.com/watch?v=c82RMy31ZcU . (mam na mysli zabawe z programem, nie wchodzenie na strone ktora sprawdzi nasz adres ip).

6. Wchodzimy na darkorbit i cieszymy sie nowymi ankietami, niestety wykonujemy je w zagranicznych jezykach.

Piec minut roboty a mozemy zgarnac duzo uridium w legalny sposob.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

Przyda sie dla nowszych graczy.

edit: Proxy nie jest tak bardzo efektywne.

Nie koniecznie dla nowszych, ja majac 8 irisow goliatha ze wszystkimi destinami uzywalem tego sposobu zeby uzbierac na P.E.T'a i nie lapiac przy tym bana.

Opublikowano

A po ile uri .. jak tyle ile na polskich ze po 300 uri to dziekuje bardzo -.- , bo kolega był w niemczech to robił anikety po 20k uri...

Opublikowano

A po ile uri .. jak tyle ile na polskich ze po 300 uri to dziekuje bardzo -.- , bo kolega był w niemczech to robił anikety po 20k uri...

Ja aktualnie znajduje sie w niemczech i robie takie ankiety : http://zapodaj.net/27272ef7de008.png.html

Jak zmienisz ip tym programem (nie na stale) bedziesz miec rownie dobre ankiety

Opublikowano

Przyda sie dla nowszych graczy.

edit: Proxy nie jest tak bardzo efektywne.

Co ty pierdolisz , robiłes wgl kiedyś prze proxy ?

Nie wydaje mi się ja sobie z jednej ankiety w języku ang zrobiłem 13 tyś urki , które dostalem po 15 minutach ...

Więc nie pisz , że nie jest to efektywne...

WojakPL

Opublikowano

Kupas kurwa napisalem mniej efektywne, jak robilem przez proxy to dochodzilo mi o wiele mniej uri, niz przez zmienianie ip.

Kocisz chodzilo mi o to ze nowicjusze moga nie znac tego sposobu, nie chodzilo mi o slaby ekwipunek.

Opublikowano

Łatwiej puścić bota i masz więcej uri i nie musisz się bawić ale spróbuje tego :D

Z tym ze bot jest nie legalny a ankiety wrecz przeciwnie.

@edit : Wiecej uridium ?? duzo wiecej dostaniesz za ankiety, 10 min roboty i masz 5000.

Opublikowano

Szkoda, że jak tego używam to nic nie działa

Cos zle robisz, napewno ip ci sie zmienilo ?? po uzyciu programu wejdz na strone ip.pl zobacz czy masz zmienione ip.

Opublikowano

mam zmienione ale laguje tak, że nic praktycznie nie chce się ładować

Wylacz nie potrzebne programy np. gg skype steam.

Ja mam strasznie drewniany komputer i zero lagow.

Opublikowano

Nigdy się w to nie bawiłem ale możecie mi powiedzieć ile średnio za jedną ankiete z tym programem i ile bym średnio wyciągnął gdybym powiedzmy 45min - 1h bez przerwy rozwiązywał ankiety.

Opublikowano

Nigdy się w to nie bawiłem ale możecie mi powiedzieć ile średnio za jedną ankiete z tym programem i ile bym średnio wyciągnął gdybym powiedzmy 45min - 1h bez przerwy rozwiązywał ankiety.

Ja robiac 1h na pelnej kur*i* zdobylem 15k uridium.

Opublikowano

Najs. Powiedzmy że jestem no-lifem (czysta prawda) i posiedze 2h na ankietach, 1h przerwy i tak przez cały dzień.

24h / 2h = 12h na ankietach - 4h przerwy = 8h na ankietach.

1h = ok. 15k uri.

8h x 15k uri = 120k uri

Przeliczając to wszystko na kilka dni bo nie jestem aż takim no-lifem więc w kilka dni na ankietach mam 120k uri lub więcej. :P

Kocham te takie logiczne przeliczenia. :3

Opublikowano

Mniej wyjdzie, 100k uri. Ja robilem na najlepszych ankietach tzn. niemieckich.

Ankiety teoretycznie nigdy nie skoncza, gdyz w kazdym kraju jest mniej, wiecej 50 ankiet.

@edit : Ludzie szybko aktualnie pojawila sie ankieta ktora daje 11000 uridium a zrobienie jej zajmuje minute. ZNIKNIE ZA GODZINE !!

Wlasnie ja wykonalem, doszlo uridium od razu. Wypelniamy ja w nastepujacy sposob.

http://zapodaj.net/d99f9e3ce73f4.png.html

Pozniej odbieramy maila i pobieramy program, 20 mb i przerwywamy pobieranie i mamy 11000 URIDIUM !!!!

Opublikowano

NIE ŚCIĄGAJCIE TEGO! Komputer mi sie od tego rozwalił, pirat był

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...