Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Soraka - Support

SilvEx™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja zawsze jako pierwszy item składam Kamień Filozoficzny(Philosopher's Stone),od czego chcesz zacząć go składać to zależy od Ciebie.Kolejne będą butki,to jakie chcesz złożyć to zależy też od Ciebie.Możesz Merkury,jeśli w enemy teamie jest dużo CC,możesz sie pokusić na buty 5 jeśli zależy Ci na szybkim przemiszczaniu się między liniami,i dobieganiu do innych,mogą być też Ionianki (chyba dobrze napisałem?),buty trójki,Tabi jeżeli u przeciwników jest dużo AD,lub buty Maga.Kolejnym przedmiotem jest Serce ze Złota (Heart of Gold),w około 30 minucie polecam kupić Marzenie Shurelyi (Shurelya's Reverie),kolejna będzie Epida Legionu(Aegis of the Legion),reszta zależy od przeciwnego teamu oraz naszego.Przedmioty godne polecenia dla Supporta:Całun Duszy(Soul Shroud),Omen Randuina(Randuin's Omen),Naszyjnik Żelaznych Solari(Locked of the Iron Solari),Herold Zeke'a(Zeke's Herald),Różdżka Wieków(Rod of Ages)+Za każdym recallem Totemy Widzenia i Wizii(Sight Ward,Vision Vard),oraz od 20 minuty gry należy się postarać o kupienie Eliksiru Wyroczni (Oracle's Elixir) Mam nadzieje że nie pomyliłem żadnych nazw przedmiotów,jeśli tak to bardzo przepraszam.

1324905338-U324332.png

Sygnatura by Eucalyptus

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...