Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Przecież może robić słicza.

@Topic

Możesz zaryzykować ale nie będziesz miał buffa na parry ratio, defa, snowa, phy atack i troche ci dmg spadnie a wątpie żebyś debufował moba zanim go strzelisz. Na pvp może nie być taki zły moim zdaniem ale pvm troche cieńskie ale to moje zdanie (pvm gorsze ze wzgledu na mniejsze dmg i brak speeda). Tylko nie wiem wlasnie czu debuff obnizajacy defa nie da ci tego samego dmg co poprostu ten sam skill tyle ze z buffem na phy dmg :P

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

ja bym nie ryzykował będziesz dużo słabszy na pvp

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

tak, rowniez powiem to samo, ze double weapeon jest do kitu

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano

Dual weapon miał sens ale przy capie 60/70 gdzie było dużo możliwośći jeśli chodzi o skille.

Jedyna strategia najbardziej efektowane to hesk/bow/fire

Strong bow + jakiś tam efektowny skill z heski. Co do force to za duzo ono nie da bo przecież potrzebujemy jakieś imbue.

76561198001815076.png
Opublikowano

@up

No fakt zapomniałem o imbue :P ale na pvp to już lepszy build (heuksal lub pacheon)/100fire/80light/20cold.

Moim zdaniem ten build jest najlepszy dla chińczyków str :)

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano
na pvp może by coś zrobił. Zauważcie ze heuksal ma kb, dulla i stuna i konkretne dmg.

Bow ma wieksze dmg . Glawia moze go stuntowac ale po co ja ma stunta z bowa> do tego 5 arrow i pozniej musial by doskakiwac do goscia. Do tego glavia z bliska bije i wolniejsza duzo. Jak by padl na bladera to bedzie go ciagle z glavia powalal i lepszy bow na to;]

To moje zdanie ale jak tam uwazacie;p

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano
Bow ma wieksze dmg . Glawia moze go stuntowac ale po co ja ma stunta z bowa> do tego 5 arrow i pozniej musial by doskakiwac do goscia. Do tego glavia z bliska bije i wolniejsza duzo. Jak by padl na bladera to bedzie go ciagle z glavia powalal i lepszy bow na to;]

To moje zdanie ale jak tam uwazacie;p

Nie zgodzę się co do dmg-u. Glavier ma największy dmg z chińskich postaci str. Jedyne w czym bow go przewyższy to dystans no i lepsze crity. Poza tym po kb z glavii przeciwnik stoi z sekundę bądź więcej, więc jest to czas na wypootowanie się. No ale, że twórcy gry nie urozmaicali glaviera od cap-u 80, więc ma on biedny tylko kb i stuna (podczas gdy blade ma kd, dobitki, kilka statusów w combosie; bow ma kb, stuny i status ciemności).

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Zrob Bow/fire/light 100lvl albo Heks/fire/light 100 .. normalne buildy dobre pod pvp. chociaz gdy ja bym mial wybierac bow albo glavier to bym wybral bowa ;] 1. knock backi dajace czas na wypotowanie i jak reszta mowila o stunie i critach.

sygna1o.jpg