Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pogadanka

VZay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce tylko powiedzieć że modzi tutaj są naprawde zajebiści. Dodałem temat który był poradnikiem i poprosiłem o zdjęcie %. Nie dostałem ani razu ale za 1 kurwa posta odrazu 5 procent.... Gratuluje modom takiej pracy, oraz temu że MPC sie sprzedał za reklamy...

Opublikowano

Napisz ten temat w sugestiach albo prywatną wiadomość do GMa i proszę zrób to mniej chaotycznie. Tak bardzo chcesz -5% to zrób tutorial u mnie w dziale czyli Inne FPP albo WET w jakimkolwiek subforum np Stalker, bo tam nie ma poradników jeszcze, wyślij mi go na PW i na pewno zdejmę Ci procenty.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Twojego tuta nie ma w ostatnich tematach, więc napisałeś go co najmniej 2 tygodnie temu, bądź zostął usunięty, bo był już taki, bądź łamał regulamin, bla bla bla. A na pewno nie dostałeś 5 % za napisanie tuta. Powinieneś dostać drugie 5 za spam w pogaduszkach. Chcesz to odwołuj się do gm, np Antixa.

Wina zawsze leży po środku. Nie wiadomo tylko, gdzie leży środek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...