Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy to prawda z tym 1.3?

19daro97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o to czy prawda, że gracze bez konta premium będą mogli pograć tylko przez 5 godzin, a dalej to już będzie lipa? Oczywiście po tym jak się czas demo wyczerpie. Jedni ludzie mówią tak, drudzy tak, sam już nie wiem komu wierzyć.

@Edit: 5 minecraftowych dni a nie godzin, sorka.

@I'mCheater no to właśnie czy po upływie tego czasu, już nie będzie można grać w minecraft

Opublikowano

Mi się wydaję, że spiratyzują mc znów. Mam sam swój serwer, kupuje niebawem premium (na dniach) a ludzie z non-premium czekają aż skończę robić mapę. Obawiam się, że bukkit zablokuje wejście non-premium ponieważ współpracują oni z mojang. Więc wtedy będzie lipa i nie wiem czy mvc będę używał czy zrobie only-premium ;/

Opublikowano

Na stronie Minecrafta jest opcja "Play Demo" chodzi o to że jeśli ktoś nie ma premium to może i tak zagrać..

@up wątpię żeby zablokowali bukkita ;]

44088190874225011261.jpg

Minecraft

Metin 2

Team fortess 2

Battlefield Play 4 Free

Opublikowano

Mi chodzi, że bukkit zablokuje non premium. W server.properties jest opcja: onlinemode i jej może nie być

Opublikowano

Myślę że nie zrobili by takiego czegoś, a nawet jeśli to i tak już po tygodniu ktoś zrobiłby bukkita na nonpremium ;)

44088190874225011261.jpg

Minecraft

Metin 2

Team fortess 2

Battlefield Play 4 Free

Opublikowano

@up

Nie masz racji. Tak samo jak było z technicpackiem ( w skład launchera wchodzi też tekkit i yogbox) który do dnia dzisiejszego nie został "spiratyzowany" i grać mogą tylko osoby z premium. Oczywiście wychodziły scrackowane wersje ale cieżko jest co tydzien crackowac nowa wersje. Jedynym w miare działajacym jest technicshafter na którym jednak wiele serwerów nie działa....

Więc jak widzisz bukkit mógłby to zrobić bo skoro programistom z techniclaunchera sie udalo to czemu nie im?

Opublikowano

Chcesz grać to plac, jakim prawem grasz w coś za co inni płacą, jesteś wyższy? ważniejszy? Bo nie rozumiem. Ta gra nie kosztuje 150zl i skoro masz komputer który ja uciagnie to i pewnie na grę cię stać. Po drugie o ile mi wiadomo MPC nie wspiera pirctwa, i wciąż się zastanawiam czemu odpowiadamy na pytania o nielegalne kopie gier.

Opublikowano

@up nie popiera piractwa bo niechce miec konsekwecji na tle prawnym a jak sam widzisz podforum minecraft pierwszy podpiety temat to darmowy launcher . Jak sie zastanowisz to cheaty i inne toolsy to tez piractwo .. Jakim prawem jeden gracz biega normalnie a drugi ma move+ i popierdala po scianach ?? Albo gry fpp takie jak combat arms gra zarabia na platnosciach sms a ludzie wbijaja na haxach taki lvl ze nieda sie grac i maja wszystko za free na duzym lvl . Albo w mc takie haxy jak nyan hack spadasz nic ci sie nie dzieje latasz skaczesz wszystko , to powiec czemu hax i boting to nie piractwo

@topic demo jest na okreslony czas tak jak z innymi grami nie testowalem niewiem ale mozliwe ze nie bedzi mozna zapisywac gry co chyba jest glownym czynnikiem dalszej rozgrywki a wedlug mnie 25 zl na allegro to nie grzech i mozna kupic gre ja tak zrobilem dziala bez problemowo

Opublikowano

@up nie popiera piractwa bo niechce miec konsekwecji na tle prawnym a jak sam widzisz podforum minecraft pierwszy podpiety temat to darmowy launcher . Jak sie zastanowisz to cheaty i inne toolsy to tez piractwo .. Jakim prawem jeden gracz biega normalnie a drugi ma move+ i popierdala po scianach ?? Albo gry fpp takie jak combat arms gra zarabia na platnosciach sms a ludzie wbijaja na haxach taki lvl ze nieda sie grac i maja wszystko za free na duzym lvl . Albo w mc takie haxy jak nyan hack spadasz nic ci sie nie dzieje latasz skaczesz wszystko , to powiec czemu hax i boting to nie piractwo

@topic demo jest na okreslony czas tak jak z innymi grami nie testowalem niewiem ale mozliwe ze nie bedzi mozna zapisywac gry co chyba jest glownym czynnikiem dalszej rozgrywki a wedlug mnie 25 zl na allegro to nie grzech i mozna kupic gre ja tak zrobilem dziala bez problemowo

Nie zgadzam się z odniesieniem do mojego postu, a to dlatego że cheaty to cheaty i są to modyfikacje do gry którą MUSIMY zakupić. Nie ma co tutaj porównywać. Chcą grać niech kupują, Mojang też musi zarobić (i tak już dużo zarobił) a żeby mieć więcej pieniędzy na projekt i go rozwijać. Dla mnie to powinna pojawić się alternatywna wersja nie na javę ale na silniku Unity3D, silnik ten działa na linuksie, windowsie i na macu najpewniej też. Java się do takich gier nie nadaje.

Opublikowano

".... czynnikiem dalszej rozgrywki a wedlug mnie 25 zl na allegro to nie grzech i mozna kupic gre ja tak zrobilem dziala bez problemowo...."

Człowieku , co ty z bzdury wypisujesz: 25 zł. ? Nie siej FERMENTU !!!!!!! Żadna poprawnie i dożywotnio działająca gra MINECRAFT tyle NIE KOSZTUJE !!!!!!!

Cena to około 100zl. brutto !!!!!!!!!!!!!

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...