Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Auto Otwieranie,kupowanie małzy ,szkat

potwdsdas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj wam coś powiem co dzisiaj odkryłem :D.

Graliście kiedyś na serwerze prywatnym lub gracie . Na którym były w sklepie małże ,szkatułki ale nie chce się wam ich kupować , otwierać ? Mam na to sposób potrzebujemy do tego kamer moda 2011_sf ze strony metin2mod.tk.

A wiec zaczynajmy pierwsze co robimy to kupujemy 1 małż, szkatułkę i sprawdzamy w inventory manager jakie ma id małż , szkata.

Następnie włączamy bonus switchera F8 i w miejscu gdzie mamy "Zaczarowanie ID" wpisujemy tam id małży ,szkatułek , następnie ustawiamy jakiś byle jaki bon i byle jaka wartość ustawiamy w pierwszym miejscu w eq jakiś byle jaki item jest nie istotne jaki . dajemy timer na 0.1 i otwieramy sklep z małzami , szkatami dajemy start i Cieszymy się automatycznym otwieraczem :D Dzisiaj sam na to wpadłem jak było to trudno ale mojego opisu i pomysłu zabraniam kopiować :D na inne tematy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...