Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]pu-kong na kamer modzie nie działa ..Błagam o szybka pomoc . wynagrodze

kupayang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Taki problem gdy na kamer modzie który jest z update 06.07.2012 r próboje sie dostac na pu-kong to mnie wywala na pulpit gdy tylko wcisne pu-kong .Dodam ze poladuje sie chwileczkę i ba i juz jestem na pulpicie . Serwer na którym gram to elite mt2 .w folderze w którym mam moda jest tylko najnowszy kamer mod i elitemt2 nie mam zadnego metina 2PL

BBBBBBBBBBBBBŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁAAAAAAAAAAAAGGGGGGGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

JjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJSSSSSSSSSSSSSSSSSZZZZZZZZZZZZZZybsza

PPPPPPPPPPPPPPPPPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMOOOOOOOOOOOOOOCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC-Gdyby ktoś niedowidział xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...