Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzięki temu możesz sprawdzić czy gra na twoim komputerze odpali

michlo2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

strona czasami przekłamuje, zresztą to to samo co wpisać w google wymagania gry, chyba, że ktoś nie wie jaki ma komputer...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Paru gier nie ma na stronce. Ale praktycznie w 80% się zgadza ;d

Okłamała mnie z Max Paynem 3, miał pójsc na fulu a nie poszedł. (Miałem zalecane)

skpUo.png

Opublikowano

Loocker bo wymagania rekomendowane nie znaczą, że gra pójdzie ci na najwyższych, zazwyczaj rekomendowane to średnie/high.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Mnie okłamało z mw3 miało mi nawet nie odpalić na na Full HD w ultra chodzi 45+ fps to kłamie w huj

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

jezuuuu ile można ludzie proszę was..... Ta strona wcale nie pokazuje czy nam pójdzie gry tylko czy mamy javę na kompie xD

Ta strona wcale nie pokazuje dobrze wiele gier nie ma prawa chodzić na moim kompa a jednak pacz chodzą nawet na średnich... Gdzie komputer jest nowy,, A ta strona pierdoli głupoty.....

I tyle w temacie raport żeby to zamknąć...

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...