Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Czy jest taki cheat.

Palmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem wczoraj taką sytuacje ,że kilka ludzi pisało że pewien gracz to oszust.Napisałem do tych ludzi i pisali mi że chcieli zamienić smoczą +9 za fms +9 średnie 25 i zamienili.Okazało się że ten fms był +4 i średnie.15.I teraz pytanie czy coś takiego istnieje albo czy to wymysł tych graczy?

RXhpbGltNzg2X19fZXVuZV9fXzEyMF9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzJfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Dołanczam sie do pytanie miałem coś takiego kupuje od kolesia tygre +6 i widać na handlu +6 ok to kupuje.Gdy tygrysia zbroja znalazła się w moim eq była +2 xD Ja tez bym poprosił o tego hacka

// Programista HTML i CSS

xkUrggS.png

Zapraszam do współpracy !

Opublikowano

to jest myk, wydaje wam się. Już wyjaśniam jak oni to robią:

Przypuśćmy, że chcemy kupić smoczą +9 od kolesia, więc pokazuje nam tą zbrojkę +9 i pisze do nas za ile chciałby ją sprzedać, potem zamyka handel i piszę przykładowo "sory za zamknięcie, chodź jeszcze raz dam na handel..." następnie otwiera okno handlu i karze nam dać określoną ilość yang i nie akceptować, on wtedy daje smoczą tylko, że np. +2 i szybko daje akceptuj, a ty pod wpływem "stresu" akceptujesz, aby już mieć tą zbrojkę. Zakładasz i coś ci nie pasuje, bo się nie świeci ta zbroja, patrzysz a tu smocza +2, kasy nie ma.

To był przykład, ale nie ma takiego cheata :)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Ta sytuacja przytrafiła się mi na PL ja miałem dać kolesiowi smoczą +9 kd defa i speda +3 za fms +9 um 18 kd woja i sury +4 , w handlu było widać ciągle tego fms lecz po akcepcie w eq pokazał się inny ,( sądze że to podmiana dll , czyli zmienienie opci item 222[np , z tej konsoli F5] że itemy nie pokazują się w eq lecz na handlu ) ps jak chcecie więcej info to PW

Opublikowano

Teraz to jest nie możliwe, jedynie w 2008 roku takie coś "chodziło", następnym razem uważaj. Napisz mi na "pw" nazwe serwera na którym grasz, jak będę miał jakieś itemki to ci dam ;)

Raczej wyjaśnione, temat do zamknięcia. ; )

yqwe5r.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...