Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] DC Universe pytania...

Kangy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytań co do tej gry a więc tak:

1. Czy oplaca sie wgl grac tu bez IS'a (mam na mysli ze nie bedziemy lamić itp...)

2. Gdzie zaczac najlepiej grac PVE czy PVP?(mozna zmienic potem z PVE na pvp czy cos?)

3. Czy tu jest jakas duza roznica jak dobierzemy magie i bronie?(jesli tak to jak dobrac żeby postać była wmiare dobra w pvp i pve najlepiej duze dmg)

To chyba narazie wszystko. Prosze o odpowiedzi.

Opublikowano

1.Tak is nie ma bardzo dużej przewagi twórcy gry zrobili balans taki sobie ja gram zieloną latarnia z is i jest nawet spoko bez is da się przeżyć.

2.PVE, ponieważ jak ci 30 lv przyleci i Cię na skilla położy podczas robienia misji to masz problem można potem zmienić ilę się chcę za darmo w watch tower.

3.Ja miałam martial arts i gadzety ale tylko tym grałem teraz zieloną latarnią gram i jest bardzo dobra.

Opublikowano

@up, nie gadaj głupot. <_< Bez dodatków DLC nie zdobędziesz odpowiednich Marków i nie zdobędziesz lepszego EQ, Np. na EQ PVP T4 potrzeba Mark of Strategy, które jest z DLC "The Last Laught". Wniosek? Nie wiesz, to w błąd nie wprowadzaj.

Opublikowano

Czyli, że się nie opłaca?

W gruncie rzeczy to tak, nie opłaca się. By odblokować trudniejsze raidy itd., to i tak musisz kupić chociaż 1 DLC.

Opublikowano

Hmmm jesli sie nie myle sa 4 dodatki i konto legendary i tu kolejne pytanie . Czy jak kupie konto legendary na 1 miesiac np to mam te wszystkie dodatki na 1 miesiac czy na zawsze i czy jak kupie normalnie jakis dodatek to mam go na jakis czas czy na zawsze? Prosze o odpowiedz. W tym legendary nie chodzi mi o te sloty, miejsce w eq itp bo chyba wlasnie to tam sie dostaje tylko o same dodatki.

Opublikowano

Chyba jak skończy sie Legendary to masz 30 dni, aby dokupić, ale nie wiem.

LEGENDARY ACCESS

Legendary Access requires the purchase of a monthly game pass (subscription) (€12.99/month). At the time the game transitions to free-to-play, all existing DCUO accounts with active paid subscriptions will be granted Legendary Access. Legendary Access will also be granted to any player that activates a 30-day free subscription associated with a purchased copy of the DCUO base game software. Legendary Access will automatically convert to Premium Access at the end of the subscription period if it is not renewed. Additional items and features (e.g., in-game marketplace items and additional inventory slots) are not included and must be purchased separately.

A za to konto Premium nigdy się nie kończy, przynajmniej tak zrozumiałem. Jeżeli wydamy ponad 5€ i 500 tych punktów do dostajemy premium na zawsze, chyba.

PREMIUM ACCESS

At the time the game is transitioned to free-to-play, all existing DCUO accounts with inactive subscriptions will be granted Premium Access. After the game is transitioned to free-to-play, Premium Access will be granted to any player that spends at least € 5 (or the foreign equivalent) or 500 SevenCash on items in the DCUO in-game marketplace, or that purchases a DCUO DLC Pack. Premium Access does not expire.

Może ktoś inny wie? ;>

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Opublikowano

Premium masz na zawsze, jak wydasz u nich w sklepie 5 albo 10$/euro. Jak wykupisz DLC bez konta legendary, to masz je na zawsze. Kupując k. legendary, masz tylko na ten czas dostęp o wydanych już DLC.

Opublikowano

mark of war - 3 dlc earth :)

dlc the last laught - to pakiet prktycznie pvp majac dostajesz mark of strategy na arenach pvp a za nie kupujesz set pvp t4 :)

co do konta legendary oplaca sie je miec zeby otwierc promentium boxy z ktorych wypadaja pierscionki i naszyjniki , ale po miesiacu legendary sie konczy i dostep do wszystkich dlc tez

Opublikowano

Dobra ostatnie pytanie który z tych dodatków najbardziej opłaca sie kupic :

1.The Last Laugh

2.The Battle for Earth

3.Lighting Strikes

4.Fight for the Light

Opublikowano

Dobra a jak ma sie sprawa do 30lv gdzie nie potrzeba dobrego eq i tych całych marków? Można grać przyjemnie bez premium/legendary a później najwyżej dokupić najnowszy dodatek?

ps. O co tu chodzi z ta kasą, wiem że sa limity itp ale to znaczy ze wiecej nie jest potrzebne do normalnej gry czy jak?

Opublikowano

Chyba jak nie masz premium to niektóre raidy sa zablokowane, ktoś mi tak w grze mowil. A i jeszcze nie spotkalem nikogo bez premium z 30 lvlem, wiec chyba potrzebne

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Opublikowano

By mieć dostęp do raidów z wyższym tierem, to musisz kupić byle jakie DLC. A tak bez niczego, to maksymalne EQ to T1. Na zwykłem koncie możesz mieć maksymalnie 1,5k a z premium 2k. Mając legendary, możesz posiadać nieograniczoną ilość gotówki.

Opublikowano

Wiem jakie są limity, ale czy w ogóle w grze potrzebne jest więcej niż te 1,5k/2k? Przy okazji macie jakieś propozycje na wydawać kasę zeby nie trzeba było wyjmować za rl kase?

Co do raidow to przed 30lv jest to potrzebne?

Opublikowano

nie znasz angielskiego? tam masz wszystko wytłumaczone... Kupujesz lepsze zbroje np. jak masz t1 to kupujesz t2 i ci sie rating zwieksza bo jest lepsza

nudsyg_zps005130d2.png

Opublikowano

nie rozumie co to t1 t2 t3 i t4 to jest od koloru czy od czego mam spoko zbroje na ta od mentora nie stac mnie jeszcze gdzie moge kupic dobra zbroje ?? Aha i gdzie jest jakiś steel bo ponoc od niego mam kupowac zbroje bo moim mentorm jest batman

juz wiem wszystko steel jest w tech wig

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...