Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Shyv/Olaf/Rene

Lady Quarti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Shyvana, ma dobrą jungle lecz na topie nie jest zbyt silna. Czyści jungle bardzo szybko, ganki też ma dobre, w early jest lekko słabiutka, lecz gdy robisz ją pod offtanka to jest zajebiście.

Olaf, zmora wszystkich solo toperów, ganki ma średnie lecz jungle czyści ładnie ze względu na jego W. Co do topa : jego True Dmg, Life Steal, Harras z Toporoka ( Q ) i As z pasywa na dodatek nie wrażliwość na CC z ulti, czynią go po 6 lvl maszynę do zabijania. Mało ludzi daje sobie radę z Olafem.

Renekton, grałem renkiem na jungli lecz nie za dobrze sobie radzi, lecz na topie jest jak Olaf, jak dobrze zbudujesz nie do ubicia.

Pozdrawiam.

efbiaj2.jpg
Opublikowano

Shyvana, ma dobrą jungle lecz na topie nie jest zbyt silna. Czyści jungle bardzo szybko, ganki też ma dobre, w early jest lekko słabiutka, lecz gdy robisz ją pod offtanka to jest zajebiście.

Olaf, zmora wszystkich solo toperów, ganki ma średnie lecz jungle czyści ładnie ze względu na jego W. Co do topa : jego True Dmg, Life Steal, Harras z Toporoka ( Q ) i As z pasywa na dodatek nie wrażliwość na CC z ulti, czynią go po 6 lvl maszynę do zabijania. Mało ludzi daje sobie radę z Olafem.

Renekton, grałem renkiem na jungli lecz nie za dobrze sobie radzi, lecz na topie jest jak Olaf, jak dobrze zbudujesz nie do ubicia.

Pozdrawiam.

co tutaj więcej pisać wszystko pięknie opisane .

jak chcesz brać jungle i na solo topa bierz Olafa :

- spowolnienie z toporka

- duży dmg z ''e''

- niewrazliwość na ulcie

- life steal na ''w''

Opublikowano

Bierz olafa, super solo toper, spelle idealne do harrasu, true dmg nie za mane a za hp, tak więc możesz z tego też harrasować bez użycia many, życie to się zregeneruję z W, chociaż to chyba kwestia 15 hp.

Sam go posiadam i nie narzekam, nigdy nie przegrałem topa.

Gangi troche słabsze, jedynie może od razu zacząć toporem, to wtedy lekko ze slow'uje.

Świetny off tank, warmog + atma + frozen melet (tak się ostatnio zbudowałem) nie do zabicia + ulti to już nawet nie mają co cię bić + bardzo dobry dmg, idealna postać.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Shyvanna najlepsza z tych wszystkich na jungle kumpel na rankedach zawsze ciska nią ja mialem przyjemność 2 razy nią junglowac bardzo wytrzymała a ganki efektowne po 6

i solo top wcale nie jest u niej slaby z pomocą junglera ohh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...