Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Lc 777 .

korek2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jakiś działający hack / bug czy coś w tym stylu na lc 777 ?

Teraz do last chaos 777 jest wprowadzony x-trap więc może jakiś bug działa ?.

Ostatnio słyszałem , że pewien gracz na lc 777 (kathar) używa buga na exp . Nie będe podawał nick bo nooby będą do niego pisać (pls powiedz jak buga zrobić -.-)

Jeszcze jak grałem na luxor pewnych 4 niemców miało exp hack . GM ich odnalazł i dał im wszystkim bana . Mścili się na serwerze i bugowali sobie cash . Wyrzucali po 10k esek itp ..

Więc może zna ktoś jakieś bugi czy coś ? ;d

1368562381-U456617.jpg

Korek < 3

Opublikowano

Jak ktoś zna to nic nie powie, proste. Trzeba w dobrym kręgu się poruszać, żeby mieć takie informacje dokładne ;b

ubh6c.png
Opublikowano

Nie wiem czy teraz bug expa istnieje, ale wcześniej było tak, że jak cośtam z blokiem expa się zrobi to bicie lvla jest mega szybkie. Potem usunęli tego buga (albo raczej naprawili) i postacie, które dalej mają bloka od czasów przed naprawieniem buga mogą z niego korzystać.

Opublikowano

Nie wiem czy teraz bug expa istnieje, ale wcześniej było tak, że jak cośtam z blokiem expa się zrobi to bicie lvla jest mega szybkie. Potem usunęli tego buga (albo raczej naprawili) i postacie, które dalej mają bloka od czasów przed naprawieniem buga mogą z niego korzystać.

powiedz jak z nim jest :D

bo mam parę postaci z blokiem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...